Italia. Româncă bătută şi scoasă afară din casă de soţul alcoolic, care o obliga să îl întreţină

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Episod de violenţă domestică în cartierul Madonna di Campagna, Torino. Un cetățean român a fost arestat de carabinieri după ce și-a atacat soția, de asemenea, de origine română.

Incidentul se înscrie într-un context de violență care se desfășura de câțiva ani, în special din 2015.

Bărbatul, care nu mai munceşte în prezent, având în vedere starea sa cronică de alcoolism, pe lângă obligarea soției sale la muncă pentru a-l întreţine pe el și pe copiii săi, de îndată ce se întoarce acasă, de obicei o lovește, o jignește, o amenință cu moartea, scrie torinoggi.it.

Astfel de comportamente începeau de la cele mai mici lucruri, atât de mult încât femeia, îngrozită, evită să vorbească cu el sau să se deplaseze chiar și doar pentru a face treburile casnice şi nu mai poate nici măcar să doarmă și să se odihnească în prezenţa lui.

În timpul ultimului episod de violenţă, soțul ei, care s-a întors acasă după ce a cumpărat alcool, a insultat-o, a bătut-o și apoi a scos-o din casă.

Prin urmare, doamna a contactat 112 în lacrimi, cerând o patrulă pentru că nu se putea întoarce la domiciliu, neavând cheile la ea și, de asemenea, se temea de reacția soțului violent.

Agenții care au venit la faţa locului au observat vânătăile de pe gâtul și brațele femeii.

Polițiștii au procedat la arestarea soțului ei pentru maltratare în familie, permițându-i să intre din nou în casă, după tratamentul adecvat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel