Italia. O româncă şi-a devastat apartamentul pentru a evada din arestul la domiciliu. A încălcat de patru ori restricţia

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Arestată la domiciliu după ce a jefuit un bărbat, o româncă în vârstă de 38 de ani, comerciant, a fost prinsă în mai multe rânduri de poliţiştii din Viola, în timp ce se plimba liniştită pe străzi, potrivit poliziadistato.it.

În urmă cu câteva zile, poliţiştii au prins-o pe femeie în centrul localităţii şi au dus-o înapoi. Aceasta ar fi evadat deja de patru ori din arest, iar într-una dintre încercările sale a recurs la un gest extrem.

Femeia şi-a devastat apartamentul ,a dat drumul la toate robinetele din casă, provocând o inundaţie şi a spart ţevile de gaz, apoi a plecat din casă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În timp ce pompierii şi specialiştii de la firma de gaze au intervenit de urgenţă pentru a opri scurgerea şi să înlăture orice pericol, poliţiştii o căutau pe femeie chiar şi pe cale aeriană.

Când au identificat-o, au dus-o la spital pentru un control psihiatric care, însă, a rezultat că femeia era conştientă de ceea ce a făcut. Agenţii au escortat-o înapoi la domiciliu şi i-au explicat că nu are voie să iasă din casă.

Dar imediat ce au plecat poliţiştii, femeia a evadat din nou. De data aceasta, carabinierii nu au mai dus-o acasă, ci direct la închisoare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel