Italia. Gest DISPERAT al unui adolescent român. Şi-a dat FOC în curtea casei. Tatăl a sărit în flăcări să-l salveze

Andreea Cosma |
Data publicării:

Luptă între viață și moarte, cu arsuri pe 90% din corp. Este vorba despre un băiat de 15 ani de origine română care, în dimineața zilei de vineri 25 septembrie, cu un gest extrem, s-a stropit cu benzină și a decis să-și dea foc. Întâmplarea a avut loc în Velletri, un oraș din Castelli Romani, scrie Roma Today.

Alarma a fost dată de părinții băiatului care locuiesc și muncesc de ani de zile în orașul de la periferia Romei. Tatăl, muncitor, în timp ce se întorcea acasă la 8:30, pentru a-și duce fiul la școală, a observat că iese fum din curtea din spate, apoi a văzut scena macabră a băiatului său cuprins de flăcări. 

Părintele nu a pierdut niciun moment și, cu propriul său corp, a încercat să stingă focul, arzându-şi mâinile și picioarele. Între timp, mama tânărului de 15 ani a cerut ajutor. La fața locului au venit pompierii și un echipaj 118 cu o ambulanță și un elicopter de salvare.

Tânărul de 15 ani a fost transportat la Gemelli din Roma în condiții foarte grave. A suferit arsuri pe 90% din corpul său și luptă între viață și moarte. Pe de altă parte, tatăl a fost dus la Sant'Eugenio cu arsuri la nivelul membrelor inferioare și superioare. 

În urma gestului dramatic și carabinierii din Velletri au început investigațiile pentru reconstituirea faptelor. Conform celor aflate, băiatul este un elev cu note bune. Familia, bine integrată în comunitate, lucrează în zonă și locuiește în Velletri.

Pe scurt, cei care investighează în acest moment nu exclud nicio variantă despre motivul care l-a determinat pe tânărul de 15 ani să recurgă la aşa ceva. Militarii au confiscat și telefonul mobil al tânărului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel