Israel. Gabi Tamaș RISCĂ închisoarea. Soarta fotbalistului ROMÂN, decisă astăzi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gabi Tamaş a fost reţinut în noaptea de 25 martie de poliţia israeliană după ce ar fi fost prins băut la volan în timp ce conducea cu viteza excesivă pe o autostradă.

Potrivit ofiţerilor, citați de stirileprotv.ro, Gabriel Tamaş era în maşină împreună cu două tinere şi rula pe autostrada 2. Un echipaj dotat cu radar l-ar fi oprit pentru că ar fi condus cu viteza excesivă: 205 kilometri pe oră, în condițiile în care viteza maximă admisă chiar şi pe o şosea de acest tip este de două ori mai mică.

Aceleaşi surse susţin că ar fi pentru a doua oară în mai puţin de o săptămână când internaţionalul român este oprit din acelaşi motiv. De această dată însă, lucrurile par să fi fost mult mai grave, câtă vreme există bănuiala că Tamaş s-ar fi urcat băut la volan. Primele teste - susţin jurnaliştii israelieni - ar fi arătat că avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât limita legală admisă.

Citește și Israel. Gabi Tamaş, ARESTAT. Prins BEAT la volan, cu 205 km la oră

Jurnalistii israelieni susţin pe baza informaţiilor oferite de poliţie că Gabriel Tamaş a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul a dispus ca fotbalistul să mai rămână cel puţin încă o zi în spatele gratiilor. 

Soarta fotbalistului român va fi decisă în cursul zilei de astăzi, când Tamaş va ajunge din nou în faţa unui tribunal.

Pentru incidentul din Israel, poliţia i-a suspendat deja permisul pentru 30 de zile, perioada în care i-a fost reţinută şi maşina. Însă acuzaţiile de ordin penal i-ar putea aduce o condamnare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel