Israel. DECIZIE pentru Gabi Tamaș: „Am făcut o GREȘEALĂ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Tribunalul Regional din Lod a anunțat decizia luată în cazul fotbalistului Gabri Tamaș, arestat săptămâna trecută după ce a fost prins conducând cu 205 km/h, în stare de ebrietate.

Magistrații au decis să-l elibereze pe Gabi Tamaș și să-l plaseze în arest la domiciliu, informează Sport1.maariv.co.il. Fundașul român nu va avea voie să părăsească țara. 

Citește și Israel. Gabi Tamaş, ARESTAT. Prins BEAT la volan, cu 205 km la oră

Șase persoane din anturajul clubului Hapoel Haifa au fost delegate să-l supravegheze zilnic pe Tamaș. Pentru a fi eliberat sub cauțiune, cei șase au depus cate 25.000 de secheli (aproximativ 6.000 de euro). De asemenea, Tamaș a plătit și el 30.000 de secheli (aproximativ 7.300 de euro).

Tamaș are permisul suspendat, în timp ce pașaportul său a rămas la poliție pentru ca fundașul să nu încerce să fugă din Israel.

La ședința de judecată de astăăzi, procurorii au susținut că Tamaș ar mai fi fost prins băut la volan și pe 19 aprilie 2018, informează Ziare.com. Totuși, Tamaș a avut câștig de cauză și va părasi în această seară arestul poliției după aproape o săptămână de detenție.

Citește și Israel. SENTINȚĂ pentru Gabi Tamaș

„Mulțumesc avocaților pentru sprijin. Le mulțumesc fanilor, familiei mele. Vreau să le mulţumesc foarte mult gardienilor pentru că m-au ajutat să nu intru în depresie, pentru că am fost singur, am făcut o greşeală, dar nu cred că trebuia să fiu băgat în asta, dar aceasta este viaţa”, a spus Tamaş, potrivit one.co.il.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel