Isărescu, ATAC devastator la PSD: Nu vii cu o BOMBĂ de-asta

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Mugur Isărescu a lansat un atac dur la adresa lui Eugen Teodorovici, referitor la ultimele măsuri aplicate în domeniul bancar. 

"Nu poți să vii așa cu o bombă cum e legea asta, anti-lăcomie, înainte de Crăciun. Domnul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici să vorbească acum cu băncile, să le explice legea. Sunt anumite prevederi pe care, vă spun, că nici noi nu le înțelegem," a spus Mugur Isărescu în urmă cu scurt timp.

Întrebat dacă a fost chemat la discuții de catre Eugen Teodorovici, așa cum a spus ministrul de Finanțe la Antena 3, Isărescu spune că este o "aiureală" de-a lui Teodorovici și că astfel de discuții nu se fac la șuete.

"Nu știu. Dacă am auzit, am auzit așa din piață. Dar astfel de discuții, nu se fac la șuetă, la televizor. Dar acum nu avem nici un fel de document de la Ministerul de Finanțe. Ce presiuni facem noi? (n.r.- ref la acuzațiile lui Teodorovici). Noi doar ducem dobânda în sus și în jos. Asta facem. E o aiureală ce spune Teodorovici," a spus Mugur Isărescu la sediul BNR. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel