Irlanda de Nord U21 - România U21, REZULTAT final. Meci GREU pentru trupa lui Mirel Rădoi

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Partida Irlanda de Nord U21 - România U21 din runda a cincea din grupa 8 de calificare la EURO 2021 s-a încheiat 0-0, după ce echipa pregătită de Mirel Rădoi a rămas în 10 oameni, în minutul 79, atunci când Chindriș a primit al doilea galben și a fost eliminat. 

Tricolorii mici au început meciul în atac, dar nu au reușit să își creeze ocazii de a marca. În minutul 34, Balmer a primit cartonașul galben, după ce l-a faultat pe Mihăilă. Patru minute mai târziu Dennis Man a șutat de la aproximativ 25 de metri, dar mingea trimisă de jucătorul vicecampioanei României a trecut pe lângă poartă.

În minutul 41, naționala lui Rădoi a ratat o ocazie uriașă de a deschide scorul pe stadionul irlandezilor. Petre i-a pasat lui Mihăilă, dar mingea a trecut peste poartă.

În minutul 45+1, Ricardo Grigore a primit și el un cartonaș galben, după ce a lovit cu palma un jucător în timpul unui duel pentru minge.

Prima repriză din Irlanda de Nord U21 - România U21 s-a încheiat fără modificări pe tabela de marcaj, 0-0.

România a început a doua repriză cu o ocazie imensă. În minutul 50, Petre a trimis peste poartă din 8 metri. 9 minute mai târziu, Irlanda de Nord a fost aproape de gol. Mccann a trimis însă pe lângă poartă. În minutul 77, tricolori au ratat o nouă ocazie de a puncta în poarta adversarilor. Man a șutat de la aproximativ 20 de metri, dar mingea trimisă de el a fost respinsă în corner de portarul advers. Două minute mai târziu, tricolorii au rămas în 10 oameni. Chindriș a primit al doilea galben și a fost eliminat.

Pe final de meci, Petre a ratat o nouă ocazie de gol, tricolorii mici și-au pus mâinile în cap, iar partida s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel