Iordache, DEZLĂNȚUIT: „Văd că aveți o obsesie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Vicepreședintele Camerei Deputaților, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat pentru Digi FM faptul că Guvernul ar trebui să dea ordonanță de urgență pe codurile penale în pofida tuturor criticilor internaționale.

„Am văzut pe agenda Executivului că astăzi nu este o astfel de ordonanță. Dacă se va da, e foarte bine că se va da, pentru că în Parlament ați văzut că modificările trenează și sunt foarte mulți români care sunt nedreptățiți pentru că legislația nu este pusă în concordanță cu deciziile Curții Constituționale", a spus Florin Iordache.

Întrebat dacă OUG pe codurile penale l-ar avantaja pe liderul PSD Liviu Dragnea, Florin Iordache le-a reproșat jurnaliștilor că au o „obsesie".

Citește și Florin Iordache, CRIZĂ DE NERVI la un post TV: "Realitatea e aia pe care v-o spun eu"

„Văd că aveți o obsesie, haideți să finalizăm. Legile nu se fac pentru o persoană. Legile se fac să îndrepte anumite chestiuni care se află în neconcordanță cu Constituția și cu alte acte și directive internaționale. Deci atunci când va apărea o ordonanță, aceasta nu se dă pentru o persoană, nici măcar pentru Liviu Dragnea", a mai spus Florin Iordache.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel