Florin Iordache, CRIZĂ DE NERVI la un post TV: "Realitatea e aia pe care v-o spun eu"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PSD, Florin Iordache, a luat la pertu o prezentatoare TV după ce i-a cerut să comenteze, într-o intervenţie telefonică, declaraţia sa în care spune că sunt aceleaşi condiţii în spitalele de stat ca şi în cele private.

Florin Iordache s-a răstit şi a tutuit-o pe Andra Miron, moderatoare la Realitatea TV.

"Eu am spus aşa: dacă Liviu Dragnea a fost la un spital privat sau de stat nu ştiu, probabil cel mai apropiat spital. Că e la stat sau e la privat, nu e nicio problemă şi că, prin măsurile pe care noi le-am luat, că e la stat sau e la privat, condiţiile sunt la fel de bune. Eu am fost la un spital de stat unde am fost la fel de mulţumit ca la un spital privat. Ce vă deranjează?"

 

Florin Iordache: "Nu înţelegi că am treabă?"

 

Când Andra Miron a început să îi descrie cum stau pacienţii înghesuiţi în salon, că nu s-au făcut investiţii de ani de zile în spitale, deputatul PSD a răbufnit.

"Florin Iordache: Domnişoară, nu înţelegi că eu am treabă? Nu stau să îmi povesteşti tu cum e la stat şi cum e la privat. Din punctul meu de vedere, că e la stat sau la privat, condiţiile sunt la fel. Asta e părerea dumneavoastră.

Prezentator: Nu e părerea mea, e realitatea României pe care dvs. o ignoraţi.

Florin Iordache: Auzi, realitatea e aia pe care ţi-o spun eu. Că-ţi spun ţie în cască să vezi o anumită realitate, e problema ta".

 

Spitale fără apă caldă. Florin Iordache: "Extraordinar!"

 

Când a fost întrebat dacă la spitalul Floreasca, unde a fost internat, a mai stat cu alţi pacienţi în salon, Iordache a evitat să răspundă.

Andra Miron i-a povestit cum, în unele spitale din Bucureşti, pacienţii sunt nevoiţi să se spele cu cana când se întrerupe apa caldă. Nici asta nu l-a impresionat pe Florin Iordache, care a continuat pe un ton ironic dialogul.

"Extraordinar! Nu mi se pare o problemă. Te rog eu, fii mai informată. Probabil că şi la un spital de stat, şi la unul privat, pot apărea probleme. Haideţi că eu am alte probleme. La revedere!", a mai spus Florin Iordache la Realitatea TV.

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel