Ionel Dancă, ATAC la Firea: „Spune ADEVĂRUL din GREȘEALĂ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, susține că primarul capitalei, Gabriela Firea, „spune adevărul din greșeală” și că „Firea nu știe ce să facă cu banii”.

„Gura pacatoasei, ajunsa primar al Capitalei, in mod vadit impotriva capacitatilor sale naturale administrative, Gabriela Firea spune adevarul din greseala.

"Daca tot ni se ia din bani, sa ni se ia si din atributii", zice Firea despre masura Guvernului PSD - ALDE de a taia 30% din sumele cuvenite primariilor din impozitul pe venit.

Asa este, fara sa vrea, Firea spune un mare adevar despre administratia #FireaPSD din Bucuresti. Capitala are bani, numai ca Firea nu stie ce sa faca cu ei!

Bugetul Primariei Capitalei in 2018 a fost de peste de 1,3 miliarde Euro. Ce-a facut Firea cu acesti bani in Bucuresti? Jumatate din acesti bani, aproape 600 milioane de Euro, au fost blocati in conturile companiilor infiintate ilegal, creand o administratie paralela pentru pile, afini, sinecuri si clientela #FireaPSD.

Citește și LOVITURĂ pentru Gabriela Firea. Guvernul a SCHIMBAT prefectul de București

Astfel de atributii, care-i permit sa transfere bani din bugetul Primariei in conturile companiilor infiintate ilegal, nu numai ca ar trebui sa i se ia dnei Firea, dar exercitarea lor in acest sens o plaseaza pe Firea inafara legii si trebuie sa raspunda legal pentru acest abuz.

Realitatea este ca daca Firea nu stie ce sa faca cu banii si nu are de ce sa se planga, masura Guvernului Dancila loveste administratiile locale performante din tara care stiu sa foloseasca atat banii din bugetele locale cat si din fonduri europene, adica administratiile liberale.

#DezastruFireaPSD”, a postat Dancă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel