Ion Cristoiu: „Tensiunile Dragnea-Dăncilă, inevitabile. O să o dea jos”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat în emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” faptul că tensiunile dintre premierul Viorica Dăncilă și liderul PSD Liviu Dragnea au fost inevitabile.

„Erau tensiuni inevitabile, aşa cum au fost inevitabile între el şi Grindeanu, şi între el şi Mihai Tudose, pentru că sunt tensiuni ivite din relaţia de putere.

Inevitabil domnul Dragnea, care nu cunoaşte fărâmă de istorie, a crezut că pune pe X, pe Grindeanu, apoi pe Tudose, apoi pe Dăncilă, pentru că în felul acesta el va stăpâni, iar ăia vor fi nişte rotiţe. Ori, viaţa şi istoria arată că nu are cum. În momentul în care ajungi premier al României, într-o democraţie, ajungi la manete, ajungi chiar şi inevitabil să intri în conflict cu şeful partidului dintr-un sinplu motiv: eşti obligat să rezolvi probleme de minut, nu ştiu, eşti premier şi ai nevoie să iei o decizie. Ce faci? Îl suni pe domnul Dragnea şi îi spui: Alo, domnul Dragnea, ce ziceţi? Să iau decizia asta?

Doamna Viorica Dăncilă a dat şi ea de gustul puterii. Probabil mai greu decât ceilalţi. Ea a plecat din start la acest drum de premier cu o idee de modestă Adică, lasă că o să fiu eu acolo...fac ce spune domnul Dragnea.

După alegerile europarlamentare, în funcţie de rezultat, o să o dea jos. În funcţie de două lucruri: dacă scapă Dragnea acum de hotărârea Înaltei Curţi, dacă e achitat. Dacă nu e achitat, doamna Viorica Dăncilă a învins, ea va deveni preşedinte interimar şi premier, s-a terminat până după prezidenţiale”, a punctat Cristoiu în emisiunea citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel