Iohannis, despre jandarmii de la Topoloveni: "Așa ar arăta România lui Dragnea"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Klaus Iohannis a vorbit, marți după-amiază, despre incidentul de la Topoloveni, acolo unde mai mulți cetățeni au fost reținuți de jandarmi, în timpul unui miting PSD.

Președintele Klaus Iohannis a vorbit marți, la Craiova, despre situația de la Topoloveni, unde manifestanți anti-PSD au fost ridicați de jandarmi și băgați în dube.

"Știți unde s-a vazut cel mai bine cum ar arăta, nu cum arată, că nu se va întâmpla așa ceva, România lui Dragnea? Vedeți Topoloveni. Câțiva oameni nemultumiți și-au permis să nu fie de acord cu Liviu Dragnea.

S-au dus acolo, l-au fluierat și după 5 minute, pac!, în dubă și la Poliție. Vă spun că nici măcar comuniștii nu si-au permis să facă așa ceva. Dar ăsta acolo vrea să ne ducă! Eu nu pot fi de acord cu așa ceva. Sper că nici voi", a declarat Klaus Iohannis, la Craiova.

Şeful statului s-a aflat astăzi la Craiova, la evenimentul de lansare a volumului său "EU.RO – Un dialog deschis despre Europa".

Vezi și: Argeș. UPDATE. Prostestarii, ținuți la poliție până se termină vizita lui Dragnea/ Protestatari băgați în dube pentru #nimic/ VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel