Ioan Măceșanu, APEL pentru răpitorii Alexandrei: "Vă rog s-o ADUCEȚI înapoi. NU mă interesează cine a luat-o"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata de 15 ani rapită miercuri în Caracal, a făcut un apel către presă, către autorități, și către răpitorii fiicei sale, în contextul tragediei care i-a lovit familia. 

Ioan Măceșanu a făcut, joi seară, o declarație în fața sediului Poliției din Caracal. Tatăl Alexandrei a lansat un apel, atât pentru jurnaliști, cât și pentru răpitorii fiicei sale. 

"Fac un apel: vă rog să ne lăsați în pace, să nu ne mai urmăriți. Să nu mai stăm cu preșuri pe gard. Vă mulțumim pentru ajutor, dar vrem să fim lăsați în pace", a spus Ioan Măceșanu.

„Vreau să fac un apel, cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să știu cine e. Dar vreau să ne reluăm viața noastră de dinainte. Cei care știu ceva de ea să spună. E foarte dificil, sunt atâtea zile de când nu știm nimic. Cei care au luat-o să o aducă acasă, să fie sănătoasă, nu om face nimic, nu mă interesează cine a luat-o, decât să o aducă, să ne putem relua viața noastră simplă, fericită", a mai spus tatăl Alexandrei.

Bărbatul spune că este convins că autoritățile vor face tot ce trebuie pentru ca Alexandra să fie adusă acasă.

„Poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă locația era mai clară. Mă simt vinovat eu ca tată că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, nu se ajungea până aici. Dar eu cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață (autoritățile - n.r.). Așa îmi spune inima, și mie și soției. Suntem încrezători. Așteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine", a mai spus Ioan Măceșanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel