Intotero, despre situația din PSD: Voi spune mâine. Asta e preocuparea mea

Ioana Avram |
Data publicării:

Vicepreşedintele PSD, Natalia Elena Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, a declarat că partidul din care face parte nu trece prin cel mai fericit moment, dar că problemele interne ale formaţiunii politice vor fi clarificate vineri, când va avea loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN).

"PSD nu trece prin cel mai fericit moment, însă cred că noi, în continuare, trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din ţară, din afara graniţelor, iar chestiunile politice le vom discuta şi le vom clarifica mâine (la CExN - n.r.)", a spus Intotero.

Chestionată dacă va avea un cuvânt de spus în şedinţa CExN, ţinând cont de faptul că este vicepreşedinte la nivel naţional şi ministru, Intotero a răspuns:

"Cuvântul îl voi spune mâine în şedinţă, astăzi sunt aici pentru a veni în sprijinul românilor de pretutindeni şi chiar aş vrea ca de aici să pornească ştiri prin care să încercăm cu toţii să avem cât mai puţine cazuri de acest gen. Azi-dimineaţă am primit mesajul disperat al unei doamne diriginte care îmi spunea că elevul ei merituos a decedat undeva în Marea Britanie şi părinţii nu ştiu cum să îl aducă acasă. Şi acesta este un alt caz printre sutele de cazuri, din păcate, care se întâmplă zilnic. Aceasta este preocuparea mea".

Intotero nu a vrut să comenteze dacă a fost corect sau nu ca problemele din PSD să apară întâi în presă sub forma unei scrisori.

Ministrul Natalia Elena Intotero a participat joi, la Galaţi, la un eveniment organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în cadrul campaniei "Informare acasă! Siguranţă în lume", la care au participat primari şi directori de instituţii deconcentrate din judeţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel