Interpretul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit lovit de o dubă, la Horezu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani

Cântărețul de muzică populară, Corin Dobrinescu, de profesie inginer, a murit, după ce a fost lovit de o dubă, pe raza localității Horezu. Medicii sosiți de urgență la locul accidentului au încercat să îl resusciteze, însă până la urmă au declarat decesul artistului.

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu a fost testat de polițiști pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost zero, potrivit IPJ Vâlcea. „Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat”, au transmis autoritățile locale, informează Antena3

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universităţii din Pitești, absolvent al Școlii de Arte şi Meserii din Sibiu – secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel