Întâlnirea de la Guvern s-a ÎNCHEIAT. Ce a vorbit DĂNCILĂ cu Frans Timmermans

Andreea Cosma |
Data publicării:
viorica dancila si frans timmermans 4 gov.ro
viorica dancila si frans timmermans 4 gov.ro

Viorica Dăncilă pare mai dispusă să colaboreze cu oficialii de la Comisia Europeană după ce Frans Timmermans a transis un mesaj dur despre modul  care a tratat Guvernul României recomandările din raportiul MCV.

Colaborarea dintre Guvernul României şi Comisia Europeană a fost pe agenda discuţiilor dintre Viorica Dăncilă şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se arată în comunicatul de presă publicat de Guvern.

"Discuţiile au fost constructive şi au reprezentat o continuare a celor deja stabilite în cadrul întrevederii ce a avut loc la Bruxelles, săptămâna trecută. Ambele părţi au apreciat că este nevoie de un dialog constructiv şi au convenit asupra paşilor de urmat în perioada următoare. Cei doi oficiali au punctat nevoia unei bune cooperări între Executivul României şi Comisia Europeană", se arată în comunicat.


Cei doi înalţi oficiali au agreat planul de lucru al experţilor români şi europeni care vor avea deja o primă întâlnire săptămâna aceasta, pentru a găsi cele mai bune soluţii. În acest context, au stabilit că o nouă întâlnire va avea loc săptămâna viitoare cu ocazia vizitei prim-ministrului Dăncilă la Bruxelles, precizează sursa citată.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel