Înregistrare bombă: Lider PSD: "Am ajuns un partid de maimuțe"

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan a citit dintr-o stengramă a unei ședințe PSD. Din cele citate de realizatorul Realitatea TV un important lider, disident din PSD ar fi spus că partidului este unul "de maimuțe". 

Rareș Bogdan a citit o parte a unei stenograme, în care spune realizatorul Realitatea TV, Adrian Țuțuianu a lansat un atac incredibil la adresa lui Dragnea:

"PSD-un partid de maimuțe. Iohannis îl bate de-l zbântură pe Dragnea. Nu eu am inventat acest 4 % al lui Liviu Dragnea. El există, îl regăsiți aici. În turul doi, azi, dacă nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea de-i zbântură. Foarte interesantă această înregistrare în care vorbește vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu"

Reamintim că Adrian Țuțuianu a fost ministrul Apărării imediat după ce PSD a câștigat alegerile parlamentare sub conducerea lui Dragnea. Se pare că schimbarea sa din funcție l-a suparat foarte tare, Țuțuianu făcând parte din tabăra de disidenți alături de Gabriela Firea, Paul Stănescu, Mihai Tudose și Robert Negoiță, care luptă pentru debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel