Înmatriculare mașini Italia. SOLUȚIA găsită de un ROMÂN pentru a scăpa de legea lui Salvini

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Loviți din plin de noul cod rutier italian, românii din peninsulă au încept să caute soluții din ce în ce mai bizare ca să scape de înmatricularea autoturismelor. Astfel, un român nu a stat prea mult pe gânduri și a comandat o plăcuță de înmatriculare italiană cu numere false.  

Ideea nefericită și ilegală aparține unui român de 22 de ani. El a fost depistat de polițiști în centrul orașului Isernia.

Băiatul conducea o mașina Fiat Grande Punto, iar la un control de rutină, oamenii legii și-au dat seama că ceva nu este în regulă.

Oamenii legii l-au luat pe român și s-au deplasat la sediul poliției din Isernia, acolo efectuându-se verificările complete. După ce băiatul de 22 ani a spus că este sigur vorba despre o neînțelegere, după căutări amănunțite s-a ajuns la concluzia că acest număr de înmatriculare nu există. 

Polițiștii i-au întocmit dosar penal și acesta riscă acum să ajungă la închisoare. 

Reamintim că schimbarea codului rutier italian îi obligă practic pe românii care au rezidență în Italia să-și înmatriculeze autoturismele în peninsulă. Cei mai mulți au preferat să își păstreze mașinile înmatriculate în România pentru asigurările sunt mult mai ieftine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel