Îngrijitoare româncă din Italia, păcălită de o avocată falsă. Totul a ieșit la iveală într-o emisiune difuzată de Mediaset

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Falsa avocată a vorbit într-o emisiune de la Mediaset (sursa foto: La Stampa)
Falsa avocată a vorbit într-o emisiune de la Mediaset (sursa foto: La Stampa)

O îngrijitoare româncă din Italia a fost păcălită de o falsă avocată, care i-a promis că o ajută într-un litigiu legat de muncă. Totul a ieșit la iveală în cadrul unei emisiuni difuzate de Mediaset.

O femeie s-a dat drept avocat pentru a asista o îngrijitoare româncă într-un proces de muncă. Ulterior, ea a redactat și o sentință falsă, lăudându-se în fața clientului că a câștigat procesul: banii nu au ajuns însă niciodată la îngrijitoare, astfel că românca, pentru a ajunge la fondul problemei, a numit un nou avocat, care vinerea trecută a descoperit o escrocherie în desfășurare.

Cazul a fost prezentat în emisiunea Le Iene de la Mediaset

 

Povestea a fost relatată marți seară în cadrul emisiunii "Le Iene" de la Mediaset. În cadrul emisiunii a fost difuzat și un interviu cu autointitulata avocată, care a recunoscut înșelăciunea și apoi a cerut să nu divulge știrea, deoarece este "fiica unui cunoscut politician italian".

Avocatul Mattia Alfano, la care cetățeanca română a apelat când nu a primit banii, a descoperit vinerea trecută că sentința era doar un fals ordinar

Avocatul Alfano a descoperit totul adresându-se cancelariei secției de muncă a tribunalului din Florența pentru a face o verificare, unde a reieșit că judecătorul de pe sentință era în serviciu la biroul judiciar florentin, dar nu semnase niciodată ordonanța.

În plus, numărul de înregistrare din registrul general corespunde unui alt caz și altor persoane. Registratura instanței a depus o plângere la procuratură împotriva falsului avocat.

 

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel