Îngrijitoare româncă, condamnată în Austria: „Sunt bipolară!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O îngrijitoare româncă, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnată la 7 luni de închisoare de Tribunalul Penal Graz din Austria.

Îngrijitoarea româncă a fost găsită vinovată că a furat de la pensionara de care avea grijă, în vârstă de 98 de ani, mai multe lucruri: genți scumpe, bijuterii, ochelari de cristal, în valoare de 30.000 de euro. 

Femeia și-a justificat furturile și a explicat că are o tulburare bipolară. „Nu pot trăi cu asta și vreau să recunosc totul”, a explicat ea în fața judecătorilor. Îngrijitoarea româncă a returnat totul, dar încă lipsesc un lanț de aur și o brățară. „Am îngropat bijuteriile, s-ar putea să fie încă acolo”, a explicat inculpata.

Italia. Badantă româncă, condamnată la închisoare după ce a încercat să fure zeci de mii de euro de la bătrână

Totodată, lipsește și o jachetă care costă 850 de euro. Ea a ascuns haina într-un dulap, iar noua îngrijitoare care a sosit ar fi aruncat haine. Cu toate acestea, îngrijitoarea româncă trebuie să dea înapoi cei 850 de euro de pe jachetă. 

Decizia nu este definitivă.

„A trimis mii de euro în România, deși era șomeră”. O îngrijitoare româncă, mai bogată cu 340.000 de euro, în Spania

 

Vezi și 

 

Italia. Badante românce, condamnate după ce au fost găsite vinovate de maltratare. Ce au putut să-i facă unui pensionar care nu voia să se spele

 

Două badante românce au fost condamnate după ce au fost găsite vinovate de judecătorii italieni de matratare. Elena C., în vârstă de 49 de ani, și Elena Daniela C., în vârstă de 48 de ani, trebuie să facă câte 450 de ore fiecare de muncă în folosul comunității.

Cea mai gravă dintre acuzații a fost aceea de a fi obligat un oaspete în vârstă din azilul „Vila Cesarea” să-și mănânce propriile fecale.

Conform rechizitoriului, cele două badante au reacționat la refuzul bătrânului de a fi spălat târându-l la baie și dezbrăcându-l pe bideu, pentru ca apoi să ia bărbatului fecale, să-i i le întindă pe fața și să le pună în gura lui.

Proprietarului unității, un bărbat de 65 de ani, a fost condamnat la 300 de ore de muncă neplătită, în folosul comunității.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel