Ingrid Mocanu, mesaj controversat după moartea unui tânăr polițist: "Nu te-au putut salva? :) Ghinion"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Ingrid Mocanu a stârnit revoltă după ce a postat un mesaj controversat, ca o reacție la moartea unui tânâr polițist. Mocanu a introdus un text chiar un smiley face (un emoțicon care arată un râset)  în postare. 

Ingrid Mocanu spune că pe polițistul Ionuț Hanganu s-au străduit să-l salveze medici cărora el le-a făcut dosare penale pentru luare de mită într-un spital din Brașov. Aceasta a postat însă un mesaj care a stârnit revolta în mediul online, cei mai mulți spunând că nu este posibil ca cineva să se bucure de moartea unui om. 

"Ionuț Hanganu, șeful de la Investigații Criminale de la Poliția Transporturi din Brașov (34 ani, sănătos), a murit de Covid într-un spital din Brașov, după ce medicii s-au străduit să îi salveze viața. Știți cu ce se "ocupa" Poliția TF Investigații Criminale din Brașov când aveau unii chef să se remarce? Vă spun eu: de dosare cu mită pentru medicii din Brașov care deranjau. Da, nu este o eroare, dragi cetățeni, chiar cu asta se ocupau... cunosc personal astfel de dosare inventate... cu depășirea atribuțiilor, desigur. S-a dus spășit la medicii "corupți" să îl salveze? Păi dacă sunt așa de răi, ce să cauți la ei? Nu te-au putut salva? Ce să zic? Ghinion! ????
PS - dl. Simionescu o fi fost contact direct? Dar la coafor mai pocniți femei?

Iată captura cu mesajul:

2. -imagine fara descriere- (ingrid_mocanu.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel