Românii din Diaspora, INFORMAȚI de Tarom despre țarile în care trăiesc sub sloganul "Informare acasă! Siguranţă în lume!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Compania TAROM este noul partener al Campaniei Naţionale "Informare acasă! Siguranţă în lume!". 

TAROM este noul partener al Campaniei naţionale "Informare acasă! Siguranţă în lume!", derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP), pentru ca un număr cât mai mare de români să fie informaţi cu privire la drepturile şi obligaţiile pe care le au, dar şi cu privire la riscurile la care se expun în ţările în care intenţionează să lucreze, să studieze şi/sau să locuiască.

Ca urmare a colaborării dintre MRP şi TAROM, broşura informativă a Campaniei Naţionale "Informare acasă! Siguranţă în lume!" se va regăsi la bordul tuturor aeronavelor companiei. Consultând materialele, pasagerii se vor putea informa cu privire la modalităţile legale de a lucra în străinătate, instituţiile abilitate în a oferi sprijin în cazul în care o persoană este victima unui abuz sau a traficului de persoane, continuarea studiilor în România, modalităţile sigure de a efectua tranzacţii bancare în România dintr-un alt stat UE, etc..

Campania "Informare acasă! Siguranţă în lume!" a fost extinsă în anul 2018, aceasta derulându-se în toate judeţele ţării şi în Municipiul Bucureşti, în două faze destinate atât tinerilor, cât şi adulţilor care aleg să plece să lucreze, ori să studieze în afara graniţelor ţării.

Prima etapă din cursul anului 2019 a avut loc în perioada aprilie-mai, urmând ca cea de-a doua să se desfăşoare în perioada august-septembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel