Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și câteva ore mai târziu vei avea acest rezultat! Este o idee genială!

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și câteva ore mai târziu vei avea acest rezultat! Este o idee genială! / Foto: Captură video youtube
Înfășoară-ți picioarele în folie de aluminiu și câteva ore mai târziu vei avea acest rezultat! Este o idee genială! / Foto: Captură video youtube

Încearcă să-ți înfășori picioarele în folie de aluminiu! Câteva ore mai târziu vei avea acest rezultat! Este o idee genială!

Suntem siguri că ești familiarizat cu folia de aluminiu. Mulți oameni o folosesc în bucătărie, dar nu mulți s-ar gândi să o folosească pentru a înveli părți ale corpului cu ea. Poate părea o idee ciudată, dar se pare că folia de aluminiu este un produs excelent pentru afecțiunile tale zilnice.

Înfășurarea părților corpului în folie de aluminiu poate aduce multe avantaje și beneficii. De exemplu, este excelentă pentru oboseală, ameliorează articulațiile dureroase, atenuează durerea provocată de arsuri și poate fi folosită chiar și pentru a te vindeca de o răceală.

 

Răceală urâtă

 

Scapă de răceala aia urâtă în timp record! Cum? Luați cinci-șapte foi de folie de aluminiu și înfășurați-le în jurul picioarelor. Lasă-le pe ele timp de aproximativ o oră. Scoateți apoi folia timp de aproximativ o oră pentru a vă lăsa picioarele să respire și apoi înfășurați din nou picioarele. Repetați acest proces în fiecare seară. După două nopți, veți observa deja diferența!

 

Durere

 

Înfășurarea articulațiilor într-o foaie de folie de aluminiu vă poate ajuta și împotriva durerii. Puteți folosi un bandaj pentru a menține folia la locul ei în mod corespunzător. Înfășurați folia în jurul articulației dureroase înainte de a merge la culcare și păstrați-o la locul ei pe parcursul nopții. Faceți acest lucru timp de aproximativ 7 nopți.

 

Oboseală

 

Ultimul nostru sfat este excelent pentru atunci când suferiți de oboseală. În acest caz, puneți câteva foi de folie de aluminiu în congelator timp de două până la patru ore. Apoi puneți foile pe față, în special pe pleoape și obraji. Fă-te comod și vei începe să simți efectul relaxant al foliei de aluminiu. Nu am încercat noi înșine acest lucru încă, dar am auzit de la multe persoane că funcționează cu adevărat! Așadar, merită cu siguranță să încerci.

Dar, deși folia de aluminiu poate ajuta la ameliorarea durerilor de zi cu zi, nu ar trebui să înlocuiască niciodată asistența medicală profesională. Asigurați-vă că vă consultați cu un medic înainte de a încerca orice remediu de casă și continuați să luați orice rețetă recomandată de medicul dumneavoastră.

 

Alte trucuri la care poți folosi folia de aluminiu

 

Folia de aluminiu are o cantitate uimitoare de aplicații utile la care poate că nu v-ați fi gândit până acum.

Ai nevoie de o pâlnie, dar nu ai una prin casă? Nu vă faceți griji; îndoind puțină folie de aluminiu, vă puteți face foarte ușor o pâlnie care nu va curge. Ideal!

Dacă ai nevoie să calci niște haine, dar nu ai suficient timp să o faci, folia de aluminiu este soluția ideală. Îndoiți un articol de îmbrăcăminte în jurul unei bucăți de folie și apoi călcați-l. Datorită foliei, articolul de îmbrăcăminte va fi călcat pe ambele părți în același timp. Vei termina mult mai repede!

Lipirea statică pe haine poate fi foarte frustrantă. Din fericire, există un truc simplu și rapid pentru a rezolva acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să strângi niște folie de aluminiu într-o minge și să o folosești pentru a freca hainele cu ea. Lipiciul static va dispărea.

Ai un semnal WiFi slab la tine acasă? Fă un paravan din folie de aluminiu și pune-l pe un perete în locul în care vrei să crești semnalul. Semnalul va fi crescut în direcția ecranului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel