INCREDIBIL. Jandarm, la procesul 10 august: "Tunul cu apă, folosit pentru a stinge jandarmii INCENDIAȚI de protestatari"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Jandarmi
Jandarmi

Unul dintre jandarmii care au intervenit în forță în 10 august 2018 a declarat, în instanță, că Jandarmeria a folosit tunul cu apă împotriva protestatarilor pentru a stinge "flăcările de pe jandarmii atacați cu sticle incendiare". 

"Jandarmii susțin că erau speriați de moarte, în 10 august 2018, de protestatari. Un martor-jandarm a spus că a văzut colegi cărora protestatarii le-au dat foc și că tunul de apă a fost adus că să îi stingă colegii.

Ciprian Jitaru, acoperit al Jandarmeriei, a susținut că un protestatar a rupt cu mâinile goale un coș de gunoi de pe un stâlp că să îi dea foc și că alt protestatar i-a spus că a "rupt capul la doi jandarmi".

Alt jandarm martor a susținut că "protestarii aruncau cu cărămizi".

Culmea, nu s-a găsit până acum un martor care sa nu fie jandarm și să confirme acuzele de violență formulate de Jandarmerie.

Dacă ar spune adevărul toți jandarmii audiați, ar insemna că Jandarmeria a angajat persoane care nu au ce cauta in dispozitive de oricine publică, care se sperie din orice", este mesajul postat pe Facebook de jurnalistul Mălin Bot, prezent în sala de la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde are loc o nouă înfățișare în dosarul în care mai mulți protestatari sunt inculpați pentru violențe împotriva Jandarmeriei la protestul din 10 august 2018.

Iată momentul în care Jandarmeria intervine cu tunul de apă:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel