EXCLUSIV  Incendiu Valencia. O româncă administrează blocul care arde: "Nu era nimeni în apartamentul care a luat foc inițial"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Administratorul clădirii care arde în Valencia este o româncă! 

Administratorul clădirii este o româncă. Este vorba despre Adriana Banu.

Incendiul care a cuprins clădirea din cartierul Campanar din Valencia a început la etajul opt, după cum explică administratorul proprietății, Adriana Banu. 

Incendiul terifiant ar fi izbucnit la apartamentul 86 de la etajul 8, acolo unde în momentul in care au izbucnit flăcările nu era nimeni acasă. 

„Nu știm cum a început pentru că noi nu avem instalație de gaz, totul merge pe curent... da, fațada este dintr-un material care se numește alucobond și care nu este tocmai inflamabil dar fibra de dedesubt este”, spune Adriana între suspine.

Mai mult, administratorul se teme ca incendiul să nu ajungă la subsolul proprietății: „dedesubt este o parcare subterană pe trei niveluri, cu vehicule electrice, nu știm ce se poate întâmpla dacă incendiul ajunge în zona respectivă”, mai spune Adriana. 

Incendiul terifiant care a ars o clădire întreagă de pe Avenida del Maestro Rodrigo din Valencia a început joi, imediat după ora 17:00. Vântul puternic care a lovit orașul în această zi și materialele de construcție folosite la izolarea clădirii ar fi putut facilita răspândirea flăcărilor în întreg blocul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel