INCENDIU în Ploiești. Populația, sfătuită să NU IASĂ din case

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Incendiul de la depozitul de mase plastice din Ploiești s-a extins. Populația din zonă este sfătuită să rămână în case.

Incendiul izbucnit duminică la un depozit de mase plastice din municipiul Ploieşti s-a extins şi există degajări mari de fum toxic, cei care locuiesc în vecinătate fiind sfătuiţi să rămână în locuinţe.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au precizat că incendiul a fost anunţat la 112 de paznicul depozitului. Flăcările au cuprins iniţial mase plastice şi utilaje, în interiorul unei hale şi în afara ei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, ulterior extinzându-se pe aproape 8.000 de metri pătraţi.

"Arde o hală metalică şi baloţi de mase plastice în exterior. (...) Recomandările preventive pentru populaţia aflată în proximitate sunt următoarele: să rămână în locuinţe până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a incendiului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel