Ambasada României ÎN FLĂCĂRI. Un diplomat român a fost RĂNIT în incendiu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Diplomatul român rănit în incendiul de ieri de la sediul Ambasadei României de la Bagdad a fost transferat la Medicine City, un complex medical clinic din centrul Bagdadului.

Un diplomat român a fost rănit, ieri, în timpul unui incendiu care a avut loc la sediul Ambasadei României de la Bagdad, a anunţat Ministerul de Interne din Irak. Clădirea ambasadei este localizată în cartierul Karrada din capitala Irakului.

Potrivit ministrului irakian al Afacerilor Externe, Mohammed al-Hakim, acesta a luat legătura cu „un însărcinat cu afaceri din cadrul ambasadei pentru a asigura securitatea personalului ambasadei României, după ce incendiul a fost stins la etajul doi al clădirea ambasadei".

„Incendiul s-a soldat cu rănirea unui diplomat român, care a suferit arsuri minore. Acesta a fost transferat la Medicine City, un complex medical clinic din centrul Bagdadului, pentru tratament“, potrivit declarației ministrului irakian al Afacerilor Externe, Mohammed al-Hakim.

„Diplomatul român este acum în stare bună", se arată în declarație, citează www.xinhuanet.com

"În primul rând vreau să vă spun că incendiul s-a produs la 10,45, în dimineaţa aceasta (n.r. duminică, 1 septembrie). Noi am aflat imediat evident de la cei din misiune. A fost cauzat de explozia unei butelii, a fost un accident mai degrabă paşnic, deci nu vorbim de ceva mai grav de atât. Din nefericire, unul dintre colegi a fost rănit şi a primit îngrijiri medicale, este în afara oricărui pericol, noi am discutat cu dumnealui, am ţinut legătura cum s-a întors de la spital. Are mâinile bandajate, pentru că arsurile sunt la mâini, sunt răni uşoare, dar chiar şi aşa noi i-am rugat pe colegi să ţină în permanenţă legătura cu dumnealui ca să ne asigurăm că starea de sănătate îi este bună"., a declarat Ramona Mănescu, ministru de Externe la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel