Încă un mesaj anti-PSD pe câmp. Ce au scris clujenii

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Încă un mesaj anti-PSD a apărut pe un câmp din județul Cluj. Protagoniști sunt aceeași clujeni care au scris "M...e PSD" și care între timp au fost chemați la poliție și somați să renunțe la mesaj. Audierea celor doi este duminică.

Ce doi clujeni - Sorin Bobiș și Alexandru Lacaille - împreună cu un grup de prieteni au recidivat și au scris mesajul, de altfel, foarte cunoscut printre protestatari - VA VEDEM - cu litere la fel de mari ca și precedentul, pentru a se putea vedea și din avion.

"Ultima opera de arta realizata impreuna cu Alexandre si prietenii din Cluj si Mures.
Ca o curiozitate, noua postare din teren are orientare sud-est, taman spre Bucuresti",

Sloganul manifestatiilor din ultimul an, devenit in decembrie anul trecut si numele celui mai indelungat protest desfasurat in Romania - "Va vedem din Sibiu"-, a fost trasat sambata, cu mare bucurie, pe un teren detinut in proprietate personala, de Sorin Bobis, Alexandre Alexandru Lacaille si prietenii lor din Cluj si Mures.

"Ca o curiozitate, noua postare din teren are orientare sud-est, taman spre Bucuresti", a scris Sorin Bobiș pe pgina de socializare.

Sorin Bobiș este cel Marșul Speranței de la Cluj-Napoca spre București și protestul din Piața Unirii din Cluj Napoca, unde au fost instalate 11 corturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel