Încă un lider PSD se DEZICE de afirmațiile lui Bădălău cu privire la ROMÂNII din DIASPORA: „Este trist și meschin”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, l-a criticat pe social-democratul de la vârful filialei de Giurgiu, după ce fostul ministru a avut un derapaj grosolan la adresa românilor din diaspora, afirmând că majoritatea compatrioților noștri despre hotare sunt reprezentați de „fetele alea de le duc ăștia”.

„Cred că nu există suferință mai mare decât să fii departe de familia ta. Să nu îți vezi copiii, soția și părinții cu lunile, să lipsești de la cele mai importante momente pentru că trebuie să muncești departe, să le fie lor mai bine. Este un sacrificiu imens, pe care, din păcate, îl fac astăzi prea mulți români.

Mulți nemțeni de-ai mei sunt plecați în lume pentru a le asigura familiilor lor un trai mai bun. Dar știu că acolo, printre străini, gândul și sufletul le sunt acasă. Și nădejdea că vor reveni în țară le dă forța să o ia de la capăt zi de zi.

A vorbi urât despre acești frați ai noștri este trist și meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atât mai degradant, indiferent din care partid ar face parte! Cred că a venit vremea să nu mai punem semnul egal între ideea de echipă politică și tăceri complice!", a scris Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel