Încă un deputat DEMISIONEAZĂ din PSD. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul Petru-Sorin Marica s-a înscris, marţi, în PRO România, anunţă un comunicat al formaţiunii politice. 

"Deputatul de Hunedoara Petru-Sorin Marica a semnat astăzi, 2 aprilie 2019, adeziunea la PRO România din dorinţa de a apăra valorile social-democrate autentice, inclusiv la nivel legislativ, şi de a se implica activ pentru promovarea unei echipe puternice care să reprezinte cu cinste România în Parlamentul European, în urma alegerilor europarlamentare din luna mai", precizează sursa citată.

El susţine că PSD este "un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale".

"Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni şi de problemele lor şi am încercat să îi slujesc şi să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât şi ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Creţu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred şi dorinţa de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidaţi şi care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European", afirmă Petru-Sorin Marica, citat în comunicat.

În prezent, PRO România are 21 de deputaţi, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel