În ATENȚIA tuturor ROMÂNILOR! MAE a lansat „Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2019”

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a lansat „Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2019” care conţine recomandări utile în cazul călătoriilor în afara graniţelor României respectiv: Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Italia, Marea Britanie, Portugalia şi Spania.

Potrivit MAE, cetăţenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada vacanţei sau a concediului lor în străinătate consultând „Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2019”.

Documentul a fost postat pe pagina web a MAE, la rubrica „Sfaturi de călătorie", secţiunea „Ghiduri de călătorie" (www.mae.ro), precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

„Informaţi-vă asupra situaţiei de securitate din ţara de destinaţie! În acest sens, verificaţi rubrica Alerte de călătorie - Atenţionări de călătorie, care cuprinde informaţii utile, cu caracter temporar, privind starea drumurilor, greve, modificarea condiţiilor de intrare pe teritoriul unor state, starea vremii etc. Înregistraţi-vă la cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular. Evitaţi deplasarea în zone periculoase! Dacă vă aflaţi în dificultate în străinătate, contactaţi ambasada sau consulatul României cel mai apropiat pentru a putea beneficia de asistenţă consulară de specialitate, în conformitate cu legislaţia în vigoare", se arată în Ghidul lansat de MAE.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy