Iaşi: Târg de locuri de muncă pentru românii din diaspora care doresc să revină în ţară

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Locuri de muncă pentru românii din diaspora (Sura foto: Agerpres)
Locuri de muncă pentru românii din diaspora (Sura foto: Agerpres)

Vineri, 27 august, se va desfășura la Iași un târg de locuri de muncă pentru românii din diaspora care doresc să revină în ţară.

Primăria Municipiului Iaşi şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) vor organiza, vineri, 27 august, pe pietonalul Ştefan cel Mare, un târg al locurilor de muncă dedicat românilor din diaspora.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi, Sebastian Buraga, a declarat că evenimentul este inclus în cadrul programului "Sărbătoarea Diasporei - Iaşiul este acasă!" - ediţia 2021.

"Agenţii economici îşi vor promova activitatea şi oferta de locuri de muncă în cadrul standurilor pe care Primăria Municipiului Iaşi le va pune la dispoziţie. Cetăţenii români din diaspora care doresc să se întoarcă acasă şi să devină persoane active pe piaţa muncii au astfel oportunitatea de a interacţiona direct cu potenţiali angajatori ieşeni sau de a primi informaţiile prin intermediul familiilor, prietenilor sau reprezentanţilor Biroului Diaspora din cadrul Primăriei. Biroul Diaspora transmite săptămânal oferta locurilor de muncă puse la dispoziţie de AJOFM către oficiile diplomatice şi consulare, centrele consulare, asociaţiile româneşti şi mass-media de limba română din afara graniţelor", a declarat Sebastian Buraga, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel