Hoț român din Italia, recunoscut din cauza cheliei. A încercat să fure produse alimentare de aproape 1.000 de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Hoț român, recunoscut din cauza cheliei. A încercat să fure produse alimentare de aproape 1.000 de euro  / Foto: Unsplash
Hoț român, recunoscut din cauza cheliei. A încercat să fure produse alimentare de aproape 1.000 de euro / Foto: Unsplash

Un hoț de naționalitate română a fost prins de poliție, fiind recunoscut după "freza" sa specifică, mai exact după chelie. Acesta a fost recunoscut de un angajat al magazinului pentru alte jafuri pe care le-a dat și oprit la timp.

Hoțul român chelios care a încercat să fure alimente în valoare de aproape 1.000 de euro la Esselunga, Italia a fost prins de poliție, datorită tunsorii sale diferite.

Bărbatul de naționalitate română, în vârstă de 50 de ani a fost prins în cătușe, după ce a fost recunoscut de agentul de pază tocmai pentru că era chel, conform presei străine.

Vezi și: Cinci români, fraudă de peste 1.500.000 de euro: Metoda prin care au acționat conaționalii

 

Hoț român recunoscut după chelie



Când paznicul l-a văzut pe bărbat, și-a dat seama imediat - datorită părului său - că este vorba de același hoț care a dat deja o serie de spargeri în ultimele săptămâni. Astfel, l-a supravegheat și a alertat poliția, care a venit în scurt timp la locul faptei și l-a arestat.

Bărbatul care a ajuns duminică în cătușe, acuzat de tentativă de furt calificat în complicitate, este un român în vârstă de 50 de ani care a încercat să fure produse alimentare în valoare de aproape 1.000 de euro la Esselunga din Via Adriano.

Vezi și: Român arestat în Italia, după ce a distrus un tonomat pentru a fura băuturi și gustări. A fost depistat la domiciliul unui condamnat penal

 

Ceilalți doi complici ai românului au reușit să fugă



După ce a intrat în local împreună cu doi complici, românul de 50 de ani a început să acapareze pachete de alcool și carne, apoi a încercat să plece.

Însă, a fost blocat de însuși justițiarul, care l-a recunoscut pentru că era chel. Poliția l-a arestat apoi și a recuperat prada, în timp ce ceilalți doi complici au reușit să fugă.

Vezi și: Român, evadat din arest la domiciliu, prins de carabinieri. Ieșise la o plimbare pe la barurile din centrul unei localități din Italia

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG     

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8Nb      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel