Hoț român de bancomate, arestat în Italia și dus la închisoarea din Năvodari

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un bărbat de naționalitate română a fost prins de poliție, după ce a furat bani de la un bancomat. Poliția a găsit în camera de hotel mai multe echipamente pe care le folosea pentru a da lovituri.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, poliția a fost sesizată cu privire la prezența în Piacenza a unui cetățean român pe numele căruia exista un mandat de arestare emis de Tribunalul din Roma pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Un echipaj de polițiști a pornit imediat în căutarea lui și l-a depistat în oraș împreună cu un compatriot. Cei doi au fost percheziționați de ofițeri, care s-au deplasat apoi în camera lor de hotel.

Vezi și: Un român a vrut să fure toți banii dintr-un magazin, amenințând vânzătoarea cu un cuțit

 

Poliția a găsit mai multe echipamente speciale pentru furt

 

În incinta camerei în care erau cazați la un hotel din Italia, poliția a găsit diverse unelte de spargere, aparate de lipit, echipamente electrice, calculatoare, stații de emisie-recepție, cabluri și sume de bani nejustificate.

Toate echipamentele erau folosite mai mult ca sigur pentru a efectua furturi de bancomate cu software special și cititoare de carduri. În urma percheziției toate "materialele ajutătoare" au fost confiscate.

Vezi și: Doi români, tată și fiică, prinși cu cinci kilograme de hașiș. Cei doi făceau afaceri cu droguri de mare risc

 

Românul a fost arestat

 

Bărbatul de naționalitate română, căutat de poliție de mai mut timp, a fost dus la închisoarea din Năvodari, în timp ce atât el, cât și partenerul său au fost acuzați de infracțiuni contra patrimoniului.

Echipa mobilă investighează în prezent dacă cei doi bărbați au comis vreo infracțiune în timp ce se aflau în orașul Piacenza, sau în alte locuri din Italia, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel