Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie: Leu, cere ajutorul colegilor. Pești, vei avea probleme în căsnicie. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie. Leu, cere ajutorul colegilor. Pești, vei avea probleme în căsnicie. Previziuni complete. Sursa - Pexels
Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie. Leu, cere ajutorul colegilor. Pești, vei avea probleme în căsnicie. Previziuni complete. Sursa - Pexels

Urmează o săptămână relativ calmă. Este important să stabilești obiectivul principal pentru următoarele două luni. Fă totul fără grabă și mergi spre succes.

Berbec. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Situația financiară poate fi evaluată ca fiind medie; iar succesul depinde doar de activitatea ta. Vei avea suficient timp pentru totul, dar fără excese. Este probabil să primești bani, o moștenire sau o sponsorizare profitabilă. În viața personală se dezvoltă scenarii cu diferite conținuturi. Multe familii se află acum într-o situație dificilă, fiind în pragul divorțului și partajului. Dar până la urmă, majoritatea cuplurilor vor găsi în continuare puncte comune de reconciliere.

Taur. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Diverse probleme legate de extinderea caselor și educația copiilor. Această perioadă este contradictorie, mai ales pentru cei care  se opun să rămână blocați într-un „triunghi” amoros. Un accent special al săptămânii este consolidarea legăturilor cu familia. Și în această situație vei avea nevoie de diplomație, flexibilitate și răbdare, deoarece nu toată lumea va dori să ajungă la un numitor comun.  

Gemeni. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Săptămână inactivă. Pe primul loc se afla familia și copiii. Cu toate acestea, activitatea va fi mai intensă în domeniile turismului, imobiliar și construcții. Nativii care lucrează în companii mari se vor confrunta cu o responsabilitate sporită. În unele cazuri, se va vorbi despre promovare și o majorare a salariului. Persoanele în vârstă se vor confrunta cu dificultăți de sănătate.

Rac. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Săptămâna îți va aduce multe surprize. Cu toate acestea, acest lucru se aplică exclusiv carierei, deoarece  te așteaptă ceva la ce ai visat de mult timp. Cooperarea cu partenerii din alte orașe sau țări se dezvoltă în general cu succes, dar nu trebuie să te relaxezi în această direcție. Situația financiară va fi bună. Banii vor ajunge la timp, crescând treptat, iar acest lucru se va observa mai ales la sfârșitul lunii.  

Leu. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Întreaga săptămână este de succes, în special a doua jumătate. Activitatea de afaceri va fi debordantă. În același timp, nu trebuie să acționezi singur: cere ajutorul colegilor. Antreprenorii și șefii se pot baza în siguranță pe subalterni care vor da dovadă de responsabilitate și muncă asiduă. Pot apărea noi propuneri interesante pe care ar trebui să ai în vedere, iar timpul va arăta că acestea sunt viitorul.

Fecioară. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Norocul este de partea ta! Viața ta personală este pașnică, calmă și îți oferă multă bucurie. Cuplurile căsătorite sunt fericite cu succesul copiilor lor, tinerii își construiesc în mod activ un viitor comun cu persoana iubită. Nativii care sunt foarte ocupați cu cariera vor simți o răcire a relațiilor cu persoana iubită. Mai mult decât atât, până la sfârșitul săptămânii, vor înțelege că nu va mai exista nicio împăcare. În unele cazuri, neînțelegeri sunt legate de bani, iar în alte cazuri, de vină este gelozia.

Balanță. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Vei avea o șansa să avansezi în carieră sau să-ți schimbi locul de muncă. Planetele îți oferă inspirație și multe surprize pe care le așteptai de atâta timp. Ești norocos în viața personală, în relațiile cu oamenii, în carieră și în chestiunile financiare. Pentru majoritatea reprezentanților zodiei, cei la important lucru, în timpul săptămânii, este consolidarea parteneriatelor cu partenerii străini. Mergi înainte fără a privi înapoi!

Scorpion. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Principalul pericol al acestei săptămâni este epuizarea, scăderea imunității, oboseala din cauza muncii, deficitul de vitamine și soare. Există un risc mai mare de boli virale în rândul persoanelor în vârstă. Astrele te sfătuiesc să duci un stil de viață excepțional de sănătos și să uiți de mâncarea nedorită. Vei avea probleme cu banii: va trebui să achiți o datorie sau să cauți finanțare pentru a plăti impozitele.

Săgetător. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

În această perioadă, este foarte probabil să consolidezi legăturile comerciale cu aliați de încredere, care îți vor oferi termeni loiali de cooperare. În această săptămână, se vor pune bazele succesului viitor și se vor rezolva toate problemele. Cu toate acestea, unele aspecte necesită o atenție deosebită,cum ar fi cele legate de bani.  

Capricorn. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Nativii, oamenii de afaceri vor reorganiza resursele existente: poate că este timpul să concedieze pe cineva sau să angajeze specialiști inteligenți, să cumpere echipamente, să trimită angajați la cursuri de formare. Bazează-te pe perspective profesionale bune care se vor deschide în viitorul foarte apropiat. Cele mai multe situații dificile vor fi oarecum rezolvate până la sfârșitul săptămânii. Apar multe cheltuieli.

Vărsător. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Cheltuieli neplanificate ale gospodăriei, în special pentru cuplurile căsătorite. Cu toate acestea, nu trebuie să-ți faci griji, deoarece golurile din buget vor fi acoperite în februarie. În relațiile personale, vine un moment al pasiunilor nestăpânite. Acest lucru se aplică într-o mai mare măsură tinerilor îndrăgostiți, ale căror relații sunt intense și incredibil de emoționale. Va fi incredibil de dificil să eviți certurile violente și există și riscul despărțirii din cauza geloziei. Păstrează-ți calmul!

Pești. Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie

Săptămâna este calmă, toate problemele tensionate se vor rezolva și vei fi surprins de ceea ce s-a întâmplat. O călătorie interesantă  îți va aduce impresii vii și va reduce probabilitatea conflictelor. Mulți nativi vor trebui să rezolve problemele în căsnicie și să cheltuiască o mare parte din bugetul familiei. Odihnește-te și adoptă un stil de viață cât mai sănătos posibil.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel