Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie: Racii, îndemnați să acorde atenție viselor, iar Scorpionii să se abțină de la comentarii răutăcioase. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie. Racii, îndemnați să acorde atenție viselor, iar Scorpionii să se abțină de la comentarii răutăcioase. Previziuni complete. Sursa - pixabay.com
Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie. Racii, îndemnați să acorde atenție viselor, iar Scorpionii să se abțină de la comentarii răutăcioase. Previziuni complete. Sursa - pixabay.com

Tranzitul lui Venus în zodia Vărsător din 3 ianuarie creează o atmosferă prietenoasă, promovează munc în echipă și comunicarea constructivă cu oameni care au aceleași idei. 

Pe 8 ianuarie începe un nou ciclu karmic: Luna Neagră (Lilith) intră în semnul Leului până pe 4 octombrie 2023. O perioadă foarte dificilă pentru reprezentanții acestui semn zodiacal, o perioadă de răzbunare karmică, de rambursare a datoriilor, transmite astrologul Marina Skadi

BERBEC.O săptămână de muncă minuțioasă, potrivită pentru încheierea acordurilor de cooperare pe termen lung. Din 13 ianuarie, planeta ta, Marte, va părăsi faza retrogradă și va începe o perioadă productivă pentru tine. Un moment bun pentru a face ordine la locul de muncă și acasă. Săptămâna este neutră, potrivită pentru regândirea drumului parcurs.

TAUR. Ești plin de energie, iar creativitatea ta se manifestă la maximum. Folosește  săptămâna pentru a planifica cu atenție lucrurile și să începi să le implementezi începând cu săptămâna următoare. Activitatea creierului este la apogeu, așa că petrece câteva zile citind literatură serioasă.  

GEMENI. Încearcă să fii printre oameni, să comunici mai mult, să discuți problemele de muncă cu colegii, altfel vei pierde legătura cu realitatea. Sunt posibile întâlniri neașteptate cu foștii parteneri, interacțiunea cu care va ajuta la găsirea unor soluții ingenioase la problemele vechi. În weekend, mergi în vizite la rude, fă activități în aer liber cu cei dragi.

Horoscop 02 ianuarie: Fecioară, ai ceva probleme în familie; Peștii primesc o veste neașteptată

RAC. Elimină orice activitate socială, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Dacă nu-ți poți imagina viața fără activitate fizică, atunci fă o sesiune de yoga pe zi. Petrece săptămâna cu părinții, copiii sau un partener romantic. Acordă atenție viselor, deoarece  subconștientul încearcă să-ți spună ceva foarte important. 

LEU. Petrece cât mai mult timp în compania oamenilor creativi, pentru ca împreună să creați ceva grandios. Până la sfârșitul săptămânii, fii reținut în declarații, pentru că poți face glumi nepotrivite și comentarii usturătoare. Încearcă să te oprești, deoarece riști să fii prins într-un conflict inutil care ar putea strica perspectivele mari, apărute la începutul anului 2023.

FECIOARĂ. Comunicarea este puțin tulburată, împrejurările te fac să întârzii, să te agiți prea mult. Renunță la ceea ce persoanele și lucrurile din trecut. Săptămâna este potrivită pentru  îmbunătățirea sănătății și preventive. În a treia decadă a lunii ianuarie, vei simți un val de energie și o schimbări pozitive în viață.

Horoscop rune 2-8 ianuarie 2023, cu Mihai Voropchievici: Balanţele începi o viaţă nouă, iar Vărsătorul e pus la încercare. Previziuni complete

BALANȚĂ. Este timpul să planifici cu atenție modul în care vei avansa în carieră. În timpul săptămânii, poți să ceri o majorare de salariu. Până la sfârșitul săptămânii, este important să faci o plimbare în cele mai atractive zone ale localității tale.  

SCORPION. Începutul săptămânii este potrivit pentru experimente creative. Acordă atenție sentimentelor, deoarece toate au apărut  cu un motiv și vor rămâne pentru o lungă perioadă de timp. Renunță la treburile de rutină și nu te împovăra cu probleme financiare. Este mai bine să dedici călătoriilor și plimbărilor. Încearcă să eviți subiectele sensibile, astfel încât nervozitatea ta să nu conducă la un conflict prelungit.

SĂGETĂTOR. Într-o oarecare măsură, ești detașat de realitatea externă, așa că, deocamdată, nu încerca să pătrunzi în lucruri pentru a înțelege adevărata stare a afacerilor, afacerile de muncă și perspectivele dezvoltării lor. Permiteți-vă să vă înălțați în nori cât de mult doriți. Pentru a rămâne într-o stare plină de resurse, încercați să evitați emoțiile negative în toate modurile posibile. E timpul să regândești sentimentele și nevoile, prezența ta în echipă, în relațiile de pereche, precum și corectarea greșelilor.

Horoscop Chinezesc 2023. Cui aduce Anul Iepurelui de Apă noroc, dragoste, bani și împlinire: Previziuni pentru toate zodiile

 

CAPRICORN. Un eveniment, care la prima vedere pare nesemnificativ, poate declanșa mari schimbări în viață. Este posibil să fii nevoit să iei decizii rapid. Intuiția te va ajuta să nu greșești.  Din punct de vedere al relațiilor personale, săptămâna va fi favorabilă. Dacă ești singur, atunci întâlnirea cu un fost partener, care se poate dezvolta într-o relație romantică.

VĂRSĂTOR. Săptămâna este potrivită pentru a învăța ceva nou, pentru a-ți face un plan, pentru a pune baza pentru succesul viitor. Chiar dacă nimeni nu te va ajuta și nu-ți va da sfaturi, vei înțelege rapid cum să acționezi cel mai bine și vei găsi calea cea mai scurtă către obiectivul propus. Săptămâna este favorabilă pentru rezolvarea problemelor financiare. 

PEŞTI. Renunță la ceea ce ai promovat atât de activ în ultimul an și lasă lucrurile să se miște singure. Umple-ți viața cu romantism și aventură.  Mergi la un film,  ieși în natură sau la o cafenea cu prietenii. Fii atent la detalii, nuanțe și sugestii, gândește-te ce pot însemna ele pentru tine. Nu lăsa emoțiile să scape de sub control. Ai grijă de partenerii tăi, arată-le dragoste și toleranță.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel