Horoscop Chinezesc 2023. Cui aduce Anul Iepurelui de Apă noroc, dragoste, bani și împlinire: Previziuni pentru toate zodiile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop Chinezesc 2023. Cui aduce Anul Iepurelui de Apă noroc, dragoste, bani și împlinire: Previziuni pentru toate zodiile (sursa foto: Freepik.com)
Horoscop Chinezesc 2023. Cui aduce Anul Iepurelui de Apă noroc, dragoste, bani și împlinire: Previziuni pentru toate zodiile (sursa foto: Freepik.com)

Iepurele de Apă va înlocui pe firmament Tigrul de Apă, ceea ce va aduce mari schimbări în lumea astrologiei. Noul an va fi bogat în evenimente interesante care se vor desfășura rapid, căci viteza este una dintre principalele trăsături ale Iepurelui.

Potrivit horoscopului oriental, Noul An Chinezesc și intrarea în Anul Iepurelui de Apă va avea loc pe 22 ianuarie 2023.

Specialiștii în astrologie chineză, consideră că negrul este culoarea principală a viitorului an 2023. Negrul reflectă dorința Iepurelui de echilibru, determinarea și voința de a învinge. Elementul apă adaugă armonie și longevitate la simbolul anului. A prevedea toate dorințele Iepurelui nu este ușor, dar putem fi siguri că el va arăta bunătate celor care au nevoie, iar dușmanii nu se vor lăsa confundați. Nu ar trebui să ne plictisim în 2023, spun comentatorii cerului înstelat oriental.

Nu rata: Nostradmus, predicțiile șocante pentru 2023: „Șapte luni din Marele Război“, o nouă ordine mondială și ceva cumplit în Marea Neagră

Horoscop Chinezesc 2023. Cui aduce Anul Iepurelui de Apă noroc, dragoste, bani și împlinire

 

Cel de-al doilea nume al anului 2023, asociat cu Pisica, a ajuns în analele horoscopului vietnamez. Trebuie știut că caracterul chinezesc pentru iepure se pronunță la fel ca și cuvântul pentru pisică în vietnameză, motiv pentru care în unele horoscoape pisica a înlocuit iepurele.

Astrologii ne asigură că iepurele întruchipează energia Yin. Și este unul dintre cele două opuse, care nu pot exista unul fără celălalt. Yin simbolizează feminitatea și este asociat cu noaptea, întunericul și apa. De aceea, Iepurele de apă neagră este înzestrat cu putere și cu un mare potențial energetic.


Horoscop chinezesc 2023 - Șobolan

 

În anul Iepurelui, un obiectiv important pentru Șobolan va fi păstrarea și înmulțirea propriului capital - și în acest sens vor fi foarte norocoși. În 2023, o bază financiară solidă îi va ajuta pe Șobolani să nu se teamă de viitor și să se simtă încrezători în prezent. Și vor împărți cu ușurință tot ceea ce au cu rudele și prietenii lor.

Horoscop chinezesc 2023 - Bivol

 

În noul an, activitățile comerciale ale Bivolilor vor fi variabile. Vor dispărea apoi la muncă, apoi își vor petrece zilele departe, în contemplare. Prin urmare, este foarte important ca în Anul Iepurelui Bivolii să aibă un stimulent pentru realizările vieții, care să îi stimuleze și să nu le permită să se relaxeze. Succesele profesionale ale Taurilor vor fi medii, dar viața personală va aduce o mulțime de momente plăcute.

Horoscop chinezesc 2023  - Tigru

 

Tigrii vor avea un bun simț al momentului în care trebuie să acționeze și când trebuie să se ascundă și să aștepte. Toate acestea îi vor ajuta să obțină rezultate maxime în orice domeniu. În 2023, Tigrii se vor îndrepta spre obiectivele lor încet și cu prudență, dar nimic nu îi va face să se abată de la cursul propus. Prin urmare, pentru reprezentanții acestui semn, 2023 este un an de bun augur pentru mari schimbări.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 2023: Ce zile și ce numere vor fi norocoase pentru zodia ta în următorul an

Horoscop chinezesc 2023 - Iepure

 

Pentru Iepuri, anul lor va fi relativ liniștit - problemele și necazurile îi vor ocoli. În 2023, Iepurașul va privi lumea de departe, încercând să nu ia parte personal la evenimentele tumultoase. Dar nu este deloc din cauza indiferenței, pur și simplu această gazdă a anului urmărește ceea ce se întâmplă, trage concluzii și trimite lumii o energie pozitivă. În 2023, situația financiară a Iepurilor va fi cea mai bună, lucrurile la locul de muncă și în viața privată vor fi, de asemenea, foarte reușite.

Horoscop chinezesc 2023 - Dragon

 

Anul 2023 va fi o perioadă bună pentru majoritatea Dragonilor. Iepurele și Dragonul au multe în comun - onestitate, franchețe și dorința de a susține idealuri înalte. Este adevărat, anul acesta poate părea prea agitat pentru a-i liniști pe Dragoni, dar dacă vor face măcar minime eforturi pentru a-și atinge obiectivele, circumstanțele le vor veni în ajutor și vor contribui la tot felul de succese.

Horoscop chinezesc 2023 - Șarpe

 

Șerpii sunt bine orientați în circumstanțele care se pliază în viața lor în 2023 și înțeleg imediat cum să întoarcă situația în favoarea lor. Mulți reprezentanți ai acestei zodii își vor putea realiza ambițiile profesionale și își vor putea consolida bunăstarea financiară. În relațiile de dragoste și de familie ale Șerpilor, pe tot parcursul anului, va fi pace și liniște.

Horoscop chinezesc 2023 - Cal

 

În anul care vine, Caii se vor comporta neliniștit și imprevizibil, nu doar pentru ceilalți, ci și pentru ei înșiși. Prin urmare, stabilitatea în viața lor pentru a aștepta în anul Iepurelui nu este necesară. Astrele sfătuiesc ca în 2023, Caii să nu fie prinși de mai multe cazuri deodată și să încerce să rezolve problemele pe măsură ce apar. În caz contrar, beneficiile activității lor agitate pot fi puține.

Horoscop chinezesc 2023 - Capră

 

Întregul an, Capra se va simți ca un pește în apă - va obține literalmente tot ceea ce plănuiește. Anul Iepurelui Negru se va dovedi a fi o experiență de schimbare a vieții pentru multe Capre și le va permite să-și schimbe viața în bine, lăsând deoparte tot ceea ce le stă în calea fericirii. Dacă 2023 va aduce schimbări pentru Capre - atunci acestea sunt necesare și nu trebuie să ne temem de ele.

Horoscop chinezesc 2023 - Maimuță

 

Inspirate de o nouă perspectivă în 2023, Maimuțele se vor arunca cu îndrăzneală în miezul lucrurilor și vor lupta până la capăt pentru succesul lor. În Anul Iepurelui, multe Maimuțe își vor dori să fie mai aproape de viața publică și să se alăture diverselor organizații. Principalul lucru: Maimuțele să nu uite că au o slujbă, o familie și o persoană iubită.

Horoscop chinezesc 2023 - Cocoș

 

Dacă Cocoșii încearcă să fie mai optimiști, anul Iepurelui va fi un an de triumf și victorie pentru ei. În 2023, Cocoșii își vor arăta cele mai bune calități și vor obține succes în afaceri. Mulți reprezentanți ai acestui semn vor putea să facă o carieră strălucită, să-și dezvăluie talentele și abilitățile. Astfel, ei vor câștiga respectul celorlalți.

Horoscop chinezesc 2023 - Câine

 

În 2023, Câinii se vor gândi în primul rând la cum să-și îmbunătățească situația financiară și să-i ajute pe cei dragi. De dragul familiei nu a fost în nevoie și nu a experimentat dificultăți financiare; câinii vor fi dispuși să lucreze din greu pe tot parcursul anului. Așadar, nu vă mirați că, până la sfârșitul anului 2023, se vor număra printre învingătorii în lupta pentru succes.

Horoscop chinezesc 2023 - Porc

 

Anul care vine va fi un an de mari succese în carieră, de realizări profesionale și de bunăstare financiară pentru porci. Principalul lucru pe care în 2023 porcii nu sunt leneși și nu se bazează prea mult pe ajutorul altora. Apoi, cu ajutorul stelelor, aproape toate eforturile lor vor fi încununate de succes. Viața de familie a reprezentanților acestui semn va fi, de asemenea, destul de reușită și fericită.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel