Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie: Gemenii pot pune bazele unei afaceri. Vărsătorii, sfătuiți să nu semneze acte. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie Gemenii pot pune bazele unei afaceri, Vărsătorii, sfătuiți să nu semneze acte. Previziuni complete
Horoscopul săptămânii 11-17 aprilie Gemenii pot pune bazele unei afaceri, Vărsătorii, sfătuiți să nu semneze acte. Previziuni complete

Aceasta este o săptămână foarte importantă în ceea ce privește evenimentele astrologice. Din 11 aprilie, Mercur intră în zodia Taurului, iar acest tranzit ce ajută să găsim aplicării practice a informațiilor primite. Oamenii nu mai sunt înclinați spre conflict, preferă să-și păstreze gândurile și concluziile pentru ei înșiși.

Din 15 aprilie, punctul negativ karmic - Luna Neagră - intră în semnul Racului, care caracterizează Patria, strămoșii, rudele. Acest tranzit va dura până la 9 ianuarie 2023. În această perioadă, tot ce ține de casă, familie, părinți va fi însoțit de anxietate și neliniște. Se activează temele karmice generice, se manifestă mai des bolile genetice.

Din 15 aprilie, Marte intră în zodia Peștilor, iar numărul situațiilor confuze, a intrigilor și manevrelor ciudate va crește. Este greu de găsit o explicație logică pentru anumite acțiuni.

16 aprilie Luna plină în Balanță: în următoarele două săptămâni după acest eveniment astrologic, oamenii sunt mai dispuși să facă compromisuri, să cedeze. Este mai ușor să obții armonie în relațiile personale și echilibru în afaceri. O perioadă minunată pentru orice alegere, căutarea echilibrului, a iubirii, a autoexprimării creative.

Horoscop 12 aprilie. Capricorni, riscați să pierdeți mulți bani. Balanță, ajutorul vine de unde nu te aștepți: Previziuni complete

 

BERBEC -  Când primești recompense sau pedepse, totul depinde de modul în care ai acționat în lunile precedente. Ai dorința de a te ascunde de  oameni, de a face muncă independentă. Activitățile dumneavoastră pot include informații clasificate, chestiuni care necesită cunoștințe speciale. Sau vei face muncă voluntară în condiții foarte dificile. Începe o perioadă bună pentru a-ți înțelege subconștientul și a-ți dezvolta abilitățile interioare.

TAUR - Săptămâna favorabilă, este posibil să obțineți satisfacții, să vă liniștiți după o perioada stresantă Ești  angajat în muncă creativă și vei obține rezultate bune. Poate va fi nevoie să vă ascundeți acțiunile, iar această abordare va fi cea mai pozitivă decizie. Perioada este potrivită pentru a-ți înțelege sentimentele, temerile secrete și visele.

GEMENI - Majoritatea documentelor, a întâlnirilor și conversațiilor din săptămâna viitoare vor fi despre finanțe și alte probleme materiale. Un moment bun pentru a deschide o afacere, a reconstrui și a reorganiza o întreprindere, a actualiza proiectele existente. Orice se întâmplă în timpul săptămânii va avea consecințe pe termen lung. Este posibilă o întorsătură neașteptată a evenimentelor, simți nevoia de a vă schimba planurile. Posibil să apară niște bani pentru o călătorie.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

RAC - O săptămână de schimbări radicale, activare de teme generice, probleme de proprietate, secrete de familie. Unele cazuri care au început în trecutul apropiat vor fi relevante până la sfârșitul anului 2022. Apar anxietatea, îndoielile în sentimentele unui partener. Ceea ce a fost ascuns de mult timp poate ieși la iveală. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, dacă este necesar, mergeți la medic și alungați gândurile sumbre. Dacă păstrați în memorie  evenimente negative din trecut, trebuie să le acceptați și să le lăsați să plece.

LEU -  Obstacolele care apar vă cresc și mai mult entuziasmul și interesul pentru ceea ce se întâmplă. Adevăratele motive sunt dezvăluite. Trebuie să ai grijă de viitorul tău, în plus, circumstanțele se dezvoltă în cel mai bun mod pentru a-ți găsi și întări nucleul tău interior. În viitorul apropiat va exista o oportunitate de a vă face viața mult mai strălucitoare și mai pozitivă. Perioada întunecată s-a încheiat și multe evenimente pozitive vă așteaptă.

FECIOARĂ - Perioada de obținere a informațiilor necesare, a informațiilor utile, de consolidare a situației financiare și a situației financiare. Avantajele pot fi obținute dacă accepți lucruri noi, te îndepărtezi de opiniile conservatoare, vorbești despre sistemul tău de valori și priorități. În chestiuni de bani, poate fi găsită și corectată o eroare, ceea ce îți va face bine. Veniturile suplimentare pot aduce muncă intelectuală, activități de intermediar, tranzacții comerciale, comerț, contracte lucrative asociate vânzării.

 

Ce job ți se potrivește în funcție de zodia ta. Balanțe, aveți șanse să fiți vedete. Rac, ești mare iubitor de animale. Previziuni complete

 

BALANȚĂ -  Ai timp de odihnă, de a obține ceea ce îți dorești. Hobby-urile pot fi secrete și vă pot ajuta să vă treziți talentele și abilitățile. Îți amintește de relațiile de dragoste din trecut  și devine posibil să corectezi multe greșeli, să îndrepți cursul evenimentelor în direcția corectă. Dacă trebuie să părăsești locurile natale, vei avea noroc: vei găsi atât mijloace, cât și oportunități pentru asta. Încercați să nu vă faceți publicitate planurilor și atunci totul va funcționa.

SCORPION -  Circumstanțele te ajută la multe fapte secrete, câștigi sprijin, poți găsi surse suplimentare de venit. Activitățile caritabile pentru a ajuta victimele și pe cei nevoiași vor avea succes. În acest moment, este posibilă o întâlnire cu o persoană importantă, care se va dezvolta într-o pasiune secretă și poate aduce un venit secret. Dacă plănuiți să vă mutați pentru a locui în altă țară, profitați de oportunitățile favorabile din această perioadă.

SĂGETĂTOR   - Oamenii sunt atrași de tine, iar acest lucru te împinge să iei măsuri decisive. Cumpărăturile și cheltuielile devin subiectul principal de conversație. Puteți atrage oamenii potriviți și  organiza comunități, fundații, grupuri de voluntari. Puteți deveni o figură cheie, un lider. Există din ce în ce mai mulți oameni care au nevoie de ajutor, dar, în același timp, îți poți rezolva și toate problemele stringente. Prin situații de criză obțineți noi oportunități de dezvoltare.

Ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de zodia ta. Vezi ce locații de vis ar trebui să vizitezi în această vară

 

CAPRICORN - Interesul pentru chestiunile banilor crește, gândirea devine mai practică, apar idei și planuri noi privind ideile financiare. Un moment bun pentru a căuta un loc de muncă sau surse suplimentare de venit. Rudele, vecinii, prietenii te pot ajuta la rezolvarea problemelor cu banii. Dacă este necesar, vă puteți ocupa în siguranță de chestiunile legate de proprietate, mutându-vă, inclusiv în altă țară. Acum este cel mai bun moment pentru asta. În curând vei fi mulțumit de schimbările, care au început în această săptămână.

VĂRSĂTOR - În această perioadă, acționezi, supunând impulsurilor subconștiente. De multe ori tu însuți nu poți determina adevăratele motive ale acțiunilor tale. Călătoria în această perioadă este de obicei legată de bani sau muncă, dar lucrurile nu merg atât de bine pe cât îți dorești. Săptămâna grea, pot exista regrete legate de oportunitățile pierdute în ceea ce privește parteneriatele. La încheierea contractelor de afaceri sau la semnarea documentelor trebuie să ai grijă, dar este mai bine să nu semnați nimic, mai ales dacă este vorba de finanțe.

PEŞTI - Tindeți să vă ascundeți afacerile chiar și de cei apropiați. Poate exista un interes pentru științele secrete, parapsihologie, vindecare, subiecte karmice. Mulți oameni vor avea nevoie de ajutorul și sprijinul tău, vor să vorbească cu tine, să le dai sfaturi. Dar, în același timp, mare parte din ceea ce te privește este cel mai bine ținut secret. Luând parte la soarta cuiva, vei acționa decisiv. Este posibilă o călătorie de afaceri de succes în străinătate sau în locuri îndepărtate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel