Ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de zodia ta. Vezi ce locații de vis ar trebui să vizitezi în această vară

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de zodia ta. Vezi ce locații de vis ar trebui să vizitezi în această vară
Ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de zodia ta. Vezi ce locații de vis ar trebui să vizitezi în această vară

V-ați întrebat vreodată ce fel de vacanță vi se potrivește? Astrelor au dezvăluit despre ce anume reprezintă cu adevărat cea mai bună vacanță, în funcție de semnul tău zodiacal. Descoperiți tipul ideal de vacanță, locația, partenerul de călătorie și obiectul esențial în funcție de semnul dumneavoastră zodiacal. Citiți aici horoscopul vacanței dumneavoastră.

Berbec: City Break

 

Curajoși, determinați, pasionați și puțin nerăbdători, plictiseala este cu adevărat dușmanul tuturor celor născuți sub semnul Berbecului. Fiind primul semn din zodiac și în cadrul elementului foc, Berbecii sunt în permanență în căutarea a ceva dinamic și în ritm rapid. Să lenevească toată ziua pe plajă nu este suficient pentru a-i entuziasma! Ei au nevoie de ceva mai mare, mai bun și mai interesant.

Aventura astronomică perfectă pentru toate semnele Berbecului în acest an este un city break. Un loc în care vă puteți umple programul cu un milion de lucruri diferite de făcut și activități care să vă distreze și să vă țină ocupați, în timp ce vă răsfățați cu cultura și arhitectura magnifică care vă înconjoară. Nu e de mirare că zicala "go big or go home" este atât de populară!

Cunoscută pentru arhitectura sa imbatabilă, care afișează fațade gotice alături de clădirile excentrice și colorate ale moderniștilor, atmosfera estetică și unică a Barcelonei este tot ceea ce vă doriți de la un oraș mediteranean și locul perfect pentru Berbeci pentru a evada în acest 2022. 

Nu uitați să descoperiți ritmurile tradiționale ale flamenco-ului, cu jazzul care iese din subsoluri ascunse, sunete indie-rock în localuri de muzică vintage și explorați partea obraznică și sălbatică a Barcelonei în unele dintre saloanele lor de lux din camerele medievale și cluburile zgomotoase. Nu aveți cum să vă plictisiți aici, mai ales cu un Geamăn curios și dornic de activități!

 

Taur: Evadare de lux

 

Celebru semn de Pământ reprezentat de taur, cei născuți sub semnul Taurului se bucură cu adevărat de medii luxoase, senine și relaxante. Guvernat de Venus, planeta magnifică care guvernează dragostea, frumusețea și banii, nu este de mirare că Taurii și-ar petrece cu plăcere toată ziua lenevind în lux, înmuindu-se într-o cadă plină de uleiuri esențiale și săruri de baie, cu un pahar de vin sau două.

În acest an, ei se vor dezvolta în cadrul unei evadări sofisticate și luxoase. De la resorturi de lux la un refugiu spa de cinci stele, nu uitați să evadați în magnificul Cape Town din Africa de Sud și să descoperiți paradisul de confort fără efort care este WATERLINE.

Amplasată sub emblematicul Chapman's Peak și frumusețea naturală rurală din jurul Cape Town, vila Waterline, care se bucură de autonomie, ocupă un loc de cinste pe dunele care domină plaja Noordhoek Beach, cu vedere panoramică la mare și la munți. Abundența de spațiu și intimitate vă permite să vă bucurați de un timp senin pentru a vă relaxa, a reflecta și a absorbi energia pozitivă din decorul minimalist liniștit.

Dacă sunteți în căutarea unui lux suplimentar, aveți, de asemenea, opțiunea unui bucătar și majordom profesionist ca parte a pachetului dumneavoastră. Acest lucru poate face ca șederea să fie cu adevărat relaxantă ca niciodată, alături de prietenul vostru sofisticat, Leul. Sună suficient de luxos pentru voi?

 

 

Gemeni: Vacanță plină de activități

 

Un copil mare la suflet și super curios, Gemenii aparțin elementului Aer al zodiacului și adoră să caute senzații tari pe tot parcursul vieții lor. Cu toate acestea, cei născuți sub acest semn sunt predispuși la schimbări, mai ales când vine vorba de a se răzgândi! Prin urmare, este foarte important să cauți o aventură care nu numai că se potrivește cu natura ta dualistă și fluctuantă, dar și ceva care să îți stimuleze creierul.

Anul acesta, credem că, după atâta timp în care ați stat blocați în casă din cauza acestor vremuri incerte, nu există nimic mai bun decât să vă aruncați într-o vacanță cu activități. Fie că poate fi vorba de explorarea punctelor fierbinți urbane din orașe sau de vizitarea unor parcuri tematice magnifice pentru a da frâu liber copilului interior - ce-ar fi să vă răsfățați cu o vacanță fantastică cu bicicleta în Valea Zillertal?

De la peisaje verzi superbe și lanuri de porumb în timpul verii la o stațiune de schi populară în timpul iernii, Zillertal le are pe toate; cu 4 regiuni de schi, 125 km de trasee de schi fond, numeroase excursii de schi care acoperă toate nivelurile de dificultate, drumeții cu rachete de zăpadă, mai multe patinoare, trasee de drumeții de iarnă, 14 dintre cele mai bine pregătite piste de tobogan, plimbări cu sania trasă de cai și escaladă pe gheață, acest loc este un adevărat paradis pentru Gemeni, fie vară sau iarnă. 

Așadar, fie că doriți să faceți o drumeție într-o zi, să vă plimbați cu calul în ziua următoare, apoi să vă plimbați cu bicicleta pe munte, selecția mare de oportunități din care puteți alege este perfectă pentru toți Gemenii și Săgetătorii.

 

Rac: Vacanță la plajă

 

Născuți între sfârșitul lunii iunie și sfârșitul lunii iulie, Racul este un semn de Apă cardinal care preferă un mod de viață ceva mai relaxat, se simt cel mai bine în carapacea lor și se simt ca acasă oriunde s-ar afla, fiind în același timp aproape de apă. Cei născuți sub semnul Racului se dezvoltă cu adevărat și se simt cel mai bine acasă atunci când se află în apropierea unor plaje frumoase. Ce loc mai bun pentru a descoperi aventura perfectă a unui Rac decât să evadezi într-o escapadă pe o plajă strălucitoare?

Imaginați-vă nisip alb și neatins între degetele de la picioare, mirosul brizei proaspete a mării și priveliștile panoramice glorioase ale oceanului, care vă poartă simțurile într-o călătorie - evadați în Tanzania în acest 2022 și descoperiți escapada perfectă pe plajă.

Apele turcoaz ale Oceanului Indian prevalează ca un prieten primitor pe întreaga durată a șederii dumneavoastră, așa că aici vă puteți bucura cu adevărat de atmosfera lipsită de griji a locului. Scufundați-vă în adâncurile cristaline ale mării, petreceți-vă ziua lenevind pe plajele senine cu un cocktail în mână, purtați o discuție prietenoasă cu localnicii pe care îi puteți găsi adunând alge marine. Nu uitați că vă puteți bucura de aromele locale din Zanzibar și împreună cu un Scorpion.

 

Leu: O vacanță plină de glamur

 

Regii și reginele zodiacului, Leii nu numai că sunt guvernați de Soare și aparțin elementului Foc, dar există o forță specifică a acestui semn care evidențiază acel statut de "rege al junglei" pe care îl dețin. Nu e de mirare că luminează orice încăpere în care intră! Vacanța astrologică perfectă pentru toți cei născuți în acest semn al leului este să se îmbarce într-o aventură care scoate la iveală acea lumină strălucitoare din ei.

De la retrageri de cinci stele în Maldive la orașe la modă precum Miami, le recomandăm tuturor Leilor să se răsfețe cu o retragere de lux în acest 2022 pentru a ajuta la reîncărcarea energiei înflăcărate pe care o au în interior!

Dacă sunteți în căutarea unei senzații de lux total, Dubai este alegerea voastră evidentă. Plin de plaje rafinate, cumpărături uimitoare, ospitalitate incredibilă și arhitectură ultramodernă, fă-ți bagajele și evadează în acest loc de joacă plin de farmec pentru a te bucura de atenția pe care o dorești.

Răsfățați-vă în acea atmosferă elegantă și sofisticată care vă face să vă simțiți ca și cum ați face parte dintr-un club privat al membrilor. De la interiorul său magnific și animatul Luna Sky Bar, cu vedere de cinci stele la impresionantul Burj Khalifa, până la paradisul intim de tratamente din meniul spa-ului. Acesta nu este doar refugiul perfect pentru un Leu, ci și pentru o Balanță pretențioasă.

 

Fecioară: O vacanță creativă

 

Semnul de Pământ care se potrivește perfect între Taur și Capricorn, Fecioarele sunt cunoscute pentru creativitatea lor și sunt mereu atente chiar și la cele mai mici detalii din viață. Din moment ce acest semn al zodiei este în mare parte numai muncă și deloc distracție, nu există nimic mai satisfăcător și mai stimulativ pentru mintea unei Fecioare decât să-și activeze imaginația și să devină creativă.

În acest an, le recomandăm cu căldură celor născuți sub acest semn zodiacal, să se lanseze într-o aventură mai creativă și mai provocatoare. Fie că este vorba de planificarea minuțioasă a fiecărei zile într-un oraș în care ți-ai dorit dintotdeauna să mergi, sau de scufundări în adâncurile coralilor colorați, mergi. 

Dacă doriți să vizitați un loc mai "retras" și mai privat, nu căutați mai departe de La Baye des Anges. Această vilă de închiriat este situată în încântătoarea regiune franceză Provence și este locul perfect pentru a surprinde esența vieții lente. Aveți activități de la vopsirea țesăturilor indigo și imprimarea ecologică, la învățarea tehnicilor japoneze străvechi de Shibori și crearea de produse de întreținere de casă.

Intrați în atelierul lui Meilin și creați propria dvs. husă de pernă sau geantă personalizată. Detaliile complicate și procesul provocator nu numai că vor pune în mișcare mintea creativă, dar este, de asemenea, activitatea perfectă pentru ca Fecioarele să se bucure de lux.  Așadar, ce mai aștepți?

 

Balanță: Un weekend cu prietenii e tot ce îți trebuie

 

Prietenii se adună! Un lucru cu adevărat crucial în organizarea escapadei perfecte pentru o Balanță este să țineți cont de faptul că le place să își împărtășească experiențele cu ceilalți. Datorită faptului că parteneriatul este un aspect foarte important al vieții lor, cei născuți sub acest semn de Aer se dezvoltă cu adevărat atunci când sunt în preajma prietenilor și a familiei.

Nu vă recomandăm nicio călătorie solo pentru voi, Balanțele! Nu este atât de important locul în care te afli, ci frumusețea care te înconjoară și cu cine împărtășești aceste experiențe.

Dacă sunteți în căutarea unei săptămâni perfecte sau a unei escapade de weekend cu prietenii, mergeți cu cortul undeva, faceți un foc de tabără și petreceți timp cu prietenii. O priveliște incredibilă o are lacul Orta și fermecătoarea insulă San Giulio. Răsfățați-vă cu această atmosferă privată și liniștită de care să vă bucurați tu și prietenii tăi în vara 2022.

De la accesul exclusiv la piscina încălzită în aer liber până la mâncăruri personalizate pregătite de bucătarul casei, nu există un loc mai bun pentru o Balanță pentru a se răsfăța cu un weekend perfect pentru prieteni decât la Casa Fantini. Desigur, dintre bunii tăi mulți prieteni, nu îți lăsa Leul favorit acasă.

 

Scorpion: O excursie spirituală, plină de yoga

 

Cu adevărat aventuroși, pasionali, Scorpionii sunt complet opuși Balanței - nu au nevoie să fie în preajma altor persoane pentru a se distra. Ei sunt deja împliniți de splendoarea propriei minți și sunt, fără îndoială, cel mai misterios semn dintre toate. 

În acest an, recomandăm să trimitem toți Scorpionii la un refugiu de yoga sau meditație pentru a-i ajuta să își întinerească mintea, corpul și sufletul, în timp ce se răsfață în exprimarea emoțiilor lor interioare. Yoga și meditația sunt o cale care ne ajută să ne conducem spre adevăratul nostru sine, nu există un loc mai bun pentru a vă descoperi zen-ul interior și a vă elibera de orice stres și energie negativă pe care o puteți deține decât în Tulum, în Mexic, un loc impresionant și inspirat.

Ascuns în Riviera Maya din Mexic, descoperiți refugiul astrologic perfect în sanctuarul tropical Jashita Tulum. Acest fermecător refugiu ecologic este cuibărit deasupra vârfurilor copacilor din junglă, cu vedere la apele strălucitoare ale golfului Soliman Bay, înconjurat de plaje cu nisip alb și păduri tropicale verzi și luxuriante. Este amestecul perfect de revitalizare pentru toți Scorpionii deopotrivă.

Închideți ochii și imaginați-vă sunetele valurilor care se sparg de țărm, simțiți briza proaspătă a mării Caraibelor trecându-vă prin păr și răsfățați-vă în atmosfera calmă care vă înconjoară. Începeți călătoria de întinerire prin minte, corp și suflet cu salutul simbolic al soarelui, Surya Namaskara.

Exploatează-ți toate simțurile prin meditații străvechi și mișcări corporale, întărește-ți echilibrul minții și al corpului și începe să simți cum energia pozitivă se mișcă rapid prin corpul tău. Jashita Tulum este un loc al relaxării, în care trebuie să iei cu tine o Fecioară perfecționistă care are nevoie să se destindă.

 

Săgetător: O vacanță cu mașina în deplasare

 

Născut pentru a fi sălbatic...

Curioși, energici și vânători înnăscuți, Săgetătorii sunt adevărații călători ai zodiacului. Lideri ai haitei și exploratori înnăscuți care profită de orice ocazie pentru a porni într-o aventură, acest semn de Foc adoră să călătorească cât mai mult posibil. Libertatea este cel mai de preț bun al lor.

Este foarte important și împlinitor pentru cei născuți sub acest semn puternic și plin de viață să exploreze diferite culturi și filosofii din întreaga lume. Cei care se încadrează în această zodie a centaurilor ar beneficia cel mai bine dacă ar alerga după propria libertate prin sălbăticie și dacă s-ar lansa în cea mai spontană aventură de road trip - fie cu barca, cu mașina, cu caravana, cu bicicleta sau chiar călare, dacă îndrăznești!

De la vârful cel mai înalt al munților Dolomiți până la casele colorate cuibărite în cadrul Coastei Amalfi, de ce să nu profiți de oportunitatea de a explora splendoarea Italiei și să începi o călătorie fără limite, printr-o excursie rutieră? Răsfățați-vă cu atmosfera romantică care radiază în regiunea Umbria și delectați-vă cu peisajele sale liniștite și arhitectura armonioasă; descoperiți locul unde a luat naștere frumusețea, Florența, și explorați amestecul său perfect de artă, istorie, cultură și meșteșug.

Conduceți prin dealurile acoperite de podgorii verzi și luxuriante ale Toscanei și ispitiți-vă papilele gustative cu vinurile și mâncărurile locale delicioase; îndrăgostiți-vă de orașul modei, Milano, și răsfățați-vă cu diferitele vibrații pe care le oferă acest oraș istoric, dar care stabilește tendințe. Însă nu vă uitați preaiubitul Pește „de aur” acasă, pentru că numai o zodie visătoare ar putea face față fanteziilor Săgetătorului.

 

Capricorn: O vacanță la munte

 

Capricornul este un semn de Pământ, parte a trioului Taur și Fecioară, centrat în întregime pe natură. Maeștrii autocontrolului, semnele responsabile, hotărâte și practice ale zodiacului, Capricornii au întotdeauna un itinerar plin atunci când vine vorba de planificarea călătoriilor, deoarece lenevirea nu li se potrivește întotdeauna.

Nu îi deranjează dacă călătoresc singuri sau în grup, dar le plac întotdeauna provocările și au nevoie ca vacanțele lor să aibă un anumit scop, într-un fel sau altul. Când vine vorba de organizarea aventurii perfecte pentru acest semn de Pământ, întotdeauna muntele va fi în sufletul lor.

Îi plac plimbările prin sate perfecte de pes pe cărțile poștale până la răsfățul cu aerul proaspăt al Alpilor. Urmați calea caprei de munte și descoperiți drumeția perfectă în natură prin Himalaya.

Cuibărit în copaci, la 1600 m deasupra nivelului mării, The Kumaon este sejurul perfect de evadare pentru Capricorni. Înconjurat de cadre suprarealiste de păduri, terase și vârfuri muntoase magnifice, acest frumos paradis himalayan are tot ceea ce puteți visa vreodată.

Există o gamă imensă de activități în care vă puteți îmbarca în acest 2021. De la drumeția Kasar Devi Round Trip, care vă va duce prin magnetismul fermecător al templului Nanda Devi, un templu antic dedicat zeiței Durga, unde vă puteți răsfăța cu misticismul magic care domnește în întreaga regiune, până la explorarea rezervațiilor istorice de tigri cu un safari cu jeep-ul.

 

Vărsător: O vacanță în sălbăticie

 

Încrezători, curioși și rebeli la suflet, cei născuți sub semnul Vărsătorului sunt atât independenți, cât și unici. Cunoscut ca fiind al 11-lea semn al zodiacului, în cadrul elementului aer, anul acesta este anul pentru o evadare aventuroasă în natură. Destinațiile perfecte pentru Vărsători în acest an sunt undeva în afara drumurilor bătute, unde pot explora peisaje și culturi vaste, departe de aglomerație și de capcanele turistice.

De la descoperirea Orașului Pierdut al incașilor din Peru, cunoscut și sub numele de Machu Picchu, până la răsfățul în peisajele dramatice și vulcanice din Islanda, evadați în incredibila Sri Lanka și admirați diversitatea peisajelor și a vieții sălbatice la un nivel fără egal.

Căutați un loc în care să experimentați cu adevărat seninătatea neatinsă a naturii și a vieții sălbatice? Nu uitați să vizitați Gal Oya Lodge. Imaginați-vă că dormiți în inima unui parc național, înconjurați de Mama Natură în toată splendoarea ei. Sri Lanka se mândrește cu una dintre cele mai bogate diversități de amfibieni din lume, alături de habitate naturale neatinse care au fost protejate și îngrijite de generații întregi.

De la safari cu jeep-uri la drumeții montane, inclusiv excursii de observare a păsărilor și întâlniri cu tribul indigen iconic Vedda, puteți face, de asemenea, un safari personalizat cu barca, ceea ce vă permite să descoperiți viața sălbatică dintr-o perspectivă cu totul nouă. Nu uita să te acompaniezi cu prietenul tău de aventuri, Berbecul!

 

Pești: O vacanță pe o insulă tropicală

 

Un semn de apă care se adaptează instantaneu la mediul înconjurător, zodia Pești este cel de-al 12-lea semn zodiacal și este reprezentat de o pereche de pești care înoată în direcții opuse. În acest an, evadarea perfectă pentru un Pește este un loc de singurătate, pace și liniște - deoarece sunt cunoscuți pentru imaginația lor mare.

Așa că ce loc mai bun pentru a-ți lăsa imaginația să o ia razna decât pe o insulă pustie paradisiacă? Departe de agitația vieții cotidiene de la oraș și de toxicitatea cotidiană, fiind „Peștii” zodiei înseamnă că plaja este elementul tău natural, iar cadrul liniștit pe malul apei este locul perfect pentru a-ți relaxa mintea, corpul și sufletul.

Gândiți-vă la plaje cu nisip alb, ape cristaline turcoaz și vegetație luxuriantă... sună tentant? Evadați în imaculat Dhaalu Atoll, răsfățați-vă cu splendoarea Maldivelor și experimentați un paradis pe o insulă pustie cum nu există altul decât la fermecătorul Kandima Maldives.

Perfect pentru familii, un grup de prieteni, un cuplu sau pentru a călători singur deopotrivă în căutarea unei evadări, paradisul albastru irizat din altă lume are ceva pentru toată lumea. Kandima Maldive este format din orice, de la vile oceanice și apartamente pentru luna de miere, până la 10 baruri și restaurante din care puteți alege.

Fie că sunteți în căutarea unor aventuri acvatice pe insulă sau a unui câmp de vacanță cu relaxare și bunăstare, o evadare în acest paradis insular deșertic este destinația de vacanță perfectă pentru Pești în acest an. Nu uita să îți iei și cel mai bun prieten, un Săgetător aventurier!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel