Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie: Fecioară, îți vei mări familia. Taur, vei găsi un partener romantic. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie. Fecioară, îți vei mări familia. Taur, vei găsi un partener romantic. Previziuni complete. Sursa - Pexels
Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie. Fecioară, îți vei mări familia. Taur, vei găsi un partener romantic. Previziuni complete. Sursa - Pexels

Vezi horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024, pentru toate semnele zodiacale. Aici găsești previziunile în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Berbec. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Un moment minunat și pozitiv pentru schimbări în propria imagine, care va atrage reprezentanți ai sexului opus. Dacă îți place de cineva, încearcă să iei inițiativa și să intri în câmpul vizual al unui potențial partener înainte de 10 ianuarie. Poate dorești să pleci într-o călătorie scurtă cu persoana iubită. De asemenea, vei cunoaște o persoană care îți va întări statutul în societate.

Taur. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Obții experiențe noi, întâlnești oameni de rang înalt, participi la cursuri pentru propria dezvoltare, mergi la expoziții și teatre. Acestea sunt locurile în care poți găsi un partener romantic, dacă asta cauți. Nu este ușor pentru cuplurile căsătorite să mențină armonia în relațiile lor, deoarece își doresc senzații noi. În ultima săptămână a lunii ianuarie, vor apărea constrângeri.

Gemeni. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

În viața personală, nu este totul este atât de simplu. Multe probleme nerezolvate continuă în 2024. Există un risc mare de a-ți pierde prietenii, mai ales în prima jumătate a lunii ianuarie. În relații, dezvoltați respect față de partener. Luna ianuarie este un moment minunat pentru a face cunoștințe romantice. Nu sta singur, cunoaște oameni interesanți! Și relațiile de familie se vor ameliora până la sfârșitul lunii, dar este important să nu faci greșeli grave.

Rac. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Nu te așteaptă la cea mai ușoară lună din viața ta personală. Controlează-ți impulsurile în sfera dragostei, mai ales când vine vorba de finanțe și rude. Nu ar trebui să impui conceptele tale despre iubire celor dragi. Îndrăgostiții se vor reuni și se vor separa din nou. Atacurile de gelozie și resentimente pot strica foarte mult starea romantică, așa că ai răbdare și nu te grăbi să rupi relația.

Leu. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Este o perioadă a darurilor și a sentimentelor strălucitoare. Cel mai bun moment pentru noile cunoștințe romantice și pentru restabilirea legăturilor vechi. Nativii îndrăgostiți vor fi prea emoționați, așa că își pot crea probleme. Nativii căsătoriți nu vor suferi de plictiseală: treburile de zi cu zi și grijile legate de creșterea copiilor îi vor absorbi atât de mult încât vor uita de neînțelegerile anterioare.

Fecioară. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

A avea așteptări mari de la partener romantic îți poate aduce probleme în relație. Dar pentru cuplurile căsătorite săptămâna va fi calmă. Unii își vor extinde familia. Mulți nativii vor fi ocupați să-și organizeze casa. Cuplurile căsătorite vor începe să renoveze, să cumpere mobilier și să se mute în altă casă. Unii vor decide să emigreze în țări îndepărtate și cel mai bine ar fi să facă acest lucru în a doua parte a lunii ianuarie.

Balanță. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

O perioadă foarte importantă, dar controversată pentru mulți nativi. În a treia decadă a lunii ianuarie, nativii cu inima zdrobită pot conta pe o întâlnire semnificativă cu o persoană de sex opus. Cuplurile căsătorite vor putea finaliza renovările, vor putea cumpăra articole noi de uz casnic și vor putea vizita rude îndepărtate. Idila va domni în relațiile cu rudele. Întâlnirile cu prietenii, călătoriile de vacanță și orice schimbări vă vor aduce beneficii și vă vor oferi un impuls pentru autodezvoltare.

Scorpion. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Tensiunea se simte în toate domeniile vieții. Dacă o relație de dragoste nu se mai dezvoltă, atunci este mai bine să te vă despărțiți decât să vă chinuiți unul pe celălalt. Cuplurile vor experimenta schimbări globale în viața lor de zi cu zi în a treia decadă a lunii ianuarie. Aceasta ar putea fi achiziționarea de imobile, reparații majore, achiziționarea de mobilier, construcția unei case și alte activități economice. Foștii soți sunt din nou obligați să comunice fie din cauza împărțirii proprietății, fie pe probleme legate de copii.

Săgetător. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Relațiile cu persoana iubită se pot transforma într-o rutină, dar acesta este un fenomen temporar. Și dacă iubirea este puternică, sentimentele vor reveni. În același timp, partenerul poate trece printr-o perioadă de criză, așa că merită să-l susții nu doar moral, ci să ai grijă și de bunăstarea lui. Cuplurile îndrăgostite se vor confrunta cu dezacorduri din cauza muncii unuia dintre parteneri. Ianuarie nu este pe deplin potrivită pentru a discuta despre viitoarea viață de familie, cu atât mai puțin despre căsătorie.

Capricorn. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Întâlniri cu oameni nobili, căsătorie, fericire și bucurie în parteneriat - toate acestea încep în a treia decadă a lunii ianuarie. Prin urmare, dacă ceva nu funcționează la locul de muncă, atunci o nouă poveste de dragoste sau o călătorie cu soțul tău este cea mai bună investiție. Un moment bun pentru conversații serioase cu persoana iubită despre perspectivele viitoare. De asemenea, poți merge la reconciliere cu foștii iubiți sau soții. Chiar dacă relația nu poate fi reînnoită, este foarte posibil să rămâneți în relații prietenoase.

Vărsător. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Multe familii vor avea probleme cu rudele apropiate: părinți, bunici. Viața personală va trece pe planul secund, datorită obligațiilor copleșitoare la locul de muncă. Dacă negativitatea acumulată prevalează asupra atașamentului, lasă lucrurile să meargă de la sine și totul se va rezolva. Cei care vor divorța vor avea dificultăți în împărțirea proprietății. Partenerul se va dovedi a fi intransigent și, cel mai probabil, va dura mult timp până veți găsi o soluție de compromis. 

Pești. Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie 2024

Viața personală va fi ambiguă. Unii vor fi dezamăgiți de partenerul lor, în timp ce alții vor dori să ia o pauză din relație pentru a fi singuri. Pentru cuplurile căsătorite, noua dragoste poate deveni o problemă, așa că probabilitatea de separare este mare. Unii vor întâlni un cuplu demn pentru mulți ani de acum înainte, în timp ce alții vor divorța cu mari dificultăți. Ultima săptămână a lunii ianuarie este surprinzător de bună pentru a-ți stabili viața personală, a face noi cunoștințe și relații de dragoste.

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel