Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Pentru unii nativi bat clopote de nuntă. Alții vor spune ADIO unei relații care se va încheia. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Pentru unii nativi bat clopote de nuntă. Alții vor spune ADIO unei relații care se va încheia
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Pentru unii nativi bat clopote de nuntă. Alții vor spune ADIO unei relații care se va încheia

Venus, planeta iubirii, intră în Capricorn, iar din 19 decembrie 2021, până pe 30 ianuarie 2022, se află în mișcare retrogradă în același semn zodiacal. Pasiunea se domolește, la fel și furtuna de sentimente și emoții. Cuplurile încep să evalueze meritele și păcatele partenerilor. Luna decembrie este foarte importantă pentru relațiile de dragoste, fiind o perioadă de verificare, după care, îți poți găsi fericirea în viața personală pentru mai mulți ani. Dar nu toate cuplurile vor putea menține armonia, deoarece energiile Capricornului limitează aspectul senzual. În luna decembrie, în primul plan, iese responsabilitatea și capacitatea de a fi folositori unul altuia.

Multe cupluri înțeleg adevărata valoare a unei relații, unele vor avea parte de experiențe, uneori dureroase. Oamenii sunt mai atenți atunci când își aleg un partener. Semnul Capricornului o înzestrează pe Venus cu calități cardinale, astfel încât numărul despărțirilor în decembrie crește. Însă, din 19 decembrie începe o perioada favorabila pentru reluarea relațiilor, chiar și a celor  vechi. Chiar dacă ați luat o decizie greșită în prima sau a doua decadă a lunii decembrie, aveți șansa să corectați situația și să vă întoarceți relația. Din 13 decembrie, Marte, planeta activității și a inițiativei, este inclusă în semnul optimist al Săgetătorului timp de o lună și jumătate. Din acest moment, oamenii sunt mai dispuși să intre în contact, se simt mai relaxați. Energiile planetare ale lui Marte ajută la găsirea rapidă a unei soluții chiar și în poveștile dificile de dragoste.

 

Horoscop. Cele mai atractive și magnetice semne ale zodiacului. Verifică dacă te regăsești printre ele

 

BERBEC - Prima jumătate a lunii decembrie este destul de tensionată: sunt posibile despărțiri sau dezacorduri în cupluri. Căutarea excesivă a plăcerii poate ruina relațiile amoroase și poate dezamăgi un partener. A doua jumătate a lunii decembrie este mai favorabila, pentru Berbeci, care își pot da seama dacă partenerul are mai multe plusuri decât minusuri. Dacă ați făcut o greșeală la începutul lunii, atunci mai aproape de sărbătorile de Revelion puteți face o impresie pozitivă asupra sexului opus și puteți obține reciprocitate.

TAUR - Întreaga lună este favorabilă relațiilor romantice, mai ales dacă plănuiești să corectezi greșelile pe care le-ai făcut. Există șansa de a întâlni un partener romantic. Atracția ta creste, poți uimi prin extravaganță, dar și prin bunul gust. Folosiți prima și a doua decadă ale lunii pentru a vă armoniza relațiile romantice și legăturile de familie. Din 19 decembrie, pot apărea dificultăți, planurile se schimbă, sunt posibile situații conflictuale din cauza necazurilor din trecut. Cu toate acestea, dacă ai plănuit de mult să comunici cu fostul tău iubit pentru a restabili relația, atunci vor exista o mulțime de oportunități.

GEMENII - Ai tendința de a fi atent față de sexul opus, dar acest lucru poate duce la situații ambigue. Aventurile amoroase sunt posibile, dar nu uitați de unele necazuri, mai ales în a doua jumătate a lunii decembrie. Există o nevoie urgentă de o vacanță în doi, care poate revigora relația de iubire. Vei primi multe complimente, te poți baza și pe cadouri. Distrează-te dacă nu ești ocupat. Dar fă-ți timp pentru a lua decizii pripite la locul de muncă. În a treia decadă a lunii decembrie, există șansa de a repara o relație distrusă.

 

Horoscop. Patru semne ale zodiacului își vor îmbunătăți situația financiară, până la sfârșitul anului

 

RAC - Vă așteaptă o lună grea. Opoziția lui Venus aduce multe situații în care va trebui să faci alegeri pentru care nu ești pregătit. Nu te simți încrezător în tine, dar în această perioadă devii deosebit de atractiv pentru sexul opus. Relațiile care apar în această perioadă, de regulă, aduc îndoieli și anxietate. Relația dvs. actuală poate fi serios afectată, dacă puneți pe primul loc propriile interese și opinii. A treia decadă a lunii decembrie este imprevizibilă. Evenimentele planificate anterior cu o persoană dragă trebuie amânate pentru altă dată. Apar oameni, inclusiv foști iubiți, iar acest lucru nu aduce satisfacție în majoritatea cazurilor.

LEU - Folosește această perioadă pentru dragoste, divertisment,  viață socială și activități în aer liber cu partenerul tău. Fii la vedere, deoarece este posibilă o întâlnire care va aduce multă bucurie sau poate că îl vei cunoaște pe viitorul tău soț. Un moment favorabil pentru ieșiri, pentru o logodnă sau căsătorie, pentru declarații de dragoste și relații cu un partener romantic. În a doua jumătate a lunii aveți ocazia să normalizați relațiile cu cei dragi și cu familia, să găsiți un partener și un prieten de încredere. Evenimente plăcute sau oameni din trecut îți vor umple viața de bucurii.   

FECIOARĂ - În general, luna este favorabilă. Apar dificultăți în a doua jumătate a lunii decembrie, dar nu vor avea un impact negativ grav asupra relației cu persoana iubită. Dar amintiți-vă că „de la dragoste la ură este un singur pas”, așa că încercați să vă opriți la timp dacă apare un conflict. Este posibilă reluarea unor relații amoroase, apariția hobby-urilor. Vei experimenta în favoarea familiei tale și a celor dragi. Perioada este favorabilă pentru sărbători în familie și logodnă. Un moment bun pentru a construi planuri comune pentru anul viitor, precum și pentru a participa la evenimente sociale, de divertisment și culturale. Contactele de succes și întâlnirile romantice îți pot transforma viața în bine.

 

Horoscop. Semnele zodiacului care își vor găsi, până la sfârșitul anului, locul de muncă la care visează

 

BALANȚĂ - Luna este bogată în evenimente din sfera dragostei, iar acolo apar situații fericite, dar și dramatice. Necazurile din viața personală apar din dorința de a obține plăcere doar pentru tine, iar egoismul tău poate răni foarte mult partenerul și poate deteriora relația. Evenimente mai plăcute vor avea loc în a doua jumătate a lunii decembrie, așa că vă puteți aștepta la un final fericit al anului 2021. Perioada este favorabilă pentru întâlniri și reînnoirea relațiilor. Activitatea crește, iar acest lucru atrage partenerii de sex opus. Ai ocazia să devii un lider într-un cuplu sau în familie, așa că ar trebui să te gândești la modul în care acest lucru ar putea afecta relația.

SCORPION - O perioadă bună pentru declarații, logodnă, căsătorie, dar doar pentru persoanele care au încredere în sentimentele lor. Puteți rezolva problemele cu locuința, puteți găsi un compromis, puteți obține armonia dorită în sfera dragostei. Dacă ați experimentat o situație dramatică în trecut, atunci luna decembrie poate fi momentul rezolvării cu succes a acesteia. Ai mult timp liber, așa că în decembrie poți face o schimbare pozitivă în relațiile personale. Fiți printre oameni, participați la diverse evenimente, nu renunțați la evenimentele sociale, deoarece veți cunoaște o persoană deosebită, cu care veți începe o relație.

SAGETĂTOR - Combinând distracția personală cu obiectivele, reușiți să obțineți satisfacție în aceste domenii. Găsește-ți un hobby, implică-te în proiecte, încearcă să ieși mai des din casă și să-ți faci noi cunoștințe, dacă vrei dragoste și romantism.  Există multe ispite, care pot deteriora relațiile existente. Viața ta va deveni cu siguranță mai interesantă și plină de evenimente, mai ales în a doua jumătate a lunii decembrie. Ești activ în căutarea plăcerii și a contactului cu sexul opus. Totuși, acțiunile impulsive, tendința de a aduce totul la un punct, te pot dezamăgi în ceea ce privește menținerea păcii în familie și a armoniei în relațiile de amor.

Horoscopul dragostei pentru 2022: Zodiile acestea vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

 

 

CAPRICORN -  Frustrarea și dezamăgirea din cauza relațiilor romantice vor apărea în decembrie. Gelozia și suspiciunea îngreunează construirea unor relații fericite. Chiar dacă nu sunteți un fan al teatrelor și restaurantelor, posibilitatea de a petrece timpul liber memorabil vă va ajuta să vă apropiați de partenerul dvs., să vă reînnoiți relațiile și să stârniți interesul unul față de celălalt. A treia decadă a lunii decembrie poate aduce tristețe, amintiri ale partenerilor din trecut și o puternică dorință de a reveni la o relație. Venus intră în zodia ta, așa că ai mai multe oportunități norocoase decât alte zodii. Prin urmare, încearcă să folosești la maximum posibilitățile acestei perioade: dacă nu din prima dată, atunci din a doua sau a treia, vei putea „topi gheața” în inima unei persoane dragi.

VĂRSĂTOR - Comunicarea romantică se intensifică, întâlnirile de dragoste se intensifică. Se fac noi cunoștințe interesante, apar noi relații, bazate doar pe atracția fizică. O perioadă bună pentru interacțiunea activă cu un partener, planificarea unui viitor comun, planificarea familială. A treia decadă a lunii decembrie va aduce întâlniri neașteptate cu iubiții din trecut, al căror rezultat poate pune sub semnul întrebării fezabilitatea relației existente. În orice caz, la sfârșitul lunii decembrie, vor începe schimbări în mediul tău, în relațiile cu alte persoane, dar este important să nu pierzi legăturile cu adevărat valoroase. Dacă a apărut o situație neplăcută și te-ai înstrăinat de partener,  nu amânați rezolvarea problemei.

PEȘTI - Prima și a doua decadă a lunii decembrie sunt bogate în evenimente fericite. Ceea ce părea ireal și imposibil devine destul de realizabil. Obstacolele din calea fericirii din viața personală dispar, lumea vă împinge unul spre celălalt. Dacă nu există încă un potențial partener în câmpul tău vizual, înseamnă că va apărea în viitorul apropiat. Moment favorabil pentru flirt, dragoste, întâlniri. În a treia decadă a lunii, va trebui să alegeți între noi oportunități și circumstanțe familiare. Frica de a începe viața de la zero poate fi motivul pentru care o relație, care tocmai a început, se poate termina. De asemenea, nu-ți fie teamă să recunoști dacă fostul iubit mai este în inima și mintea ta.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel