Horoscopul de weekend 10-12 decembrie: Racii primesc vești importante, iar Scorpionii au parte de tensiuni cu partenerul. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 11 ianuarie 2022. Atenție, Raci, urmează ceva ce vă va schimba viața! Săgetătorii pleacă într-o călătorie neașteptată: Previziuni complete
Horoscop 11 ianuarie 2022. Atenție, Raci, urmează ceva ce vă va schimba viața! Săgetătorii pleacă într-o călătorie neașteptată: Previziuni complete

Gemenii vor depune eforturi mari pentru a înțelege comportamentul unei persoane din familie.  Raci vor primi o serie de vești importante, iar unele dintre ele pot avea legătură cu o persoană din familie. Fecioarele sunt sfătuite să vorbească mai mult cu cei dragi, în acest weekend. Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec -  Veți reuși să puneți la punct o serie de lucruri și să rezolvați multe probleme. Dacă sunt persoane pe care îți dorești să le vizitezi, rezervă-ți ziua de duminică pentru a face acest lucru. Nu uita să te și relaxezi.

Taur - Profită de acest weekend pentru a face cumpărături de sărbători. Dacă știi deja ce îți dorești, acum este cel mai potrivit moment. 

Gemeni - Va fi nevoie să faci eforturi mari pentru a înțelege comportamentul unei persoane din familie. Lasă de la tine ceva mai mult și încearcă să aplanezi orice conflict. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face și care îți va aduce liniște în cele două zile de weekend.

Horoscop. Patru semne ale zodiacului vor avea noroc în carieră în această iarnă. Nativii vor fi avansați în funcții importante

 

Rac - În perioada 11-12 decembrie 2021 poți primi o serie de vești importante, iar unele dintre ele pot avea legătură cu o persoană din familie. Analizează foarte bine informațiile și ia decizii în mod responsabil.

Leu - Multe schimbări în acest weekend. Unele planuri se vor anula pentru a face loc unora noi. La început, acest lucru nu va fi tocmai pe placul tău, însă ulterior vei vedea că noile modificări te avantajează.

Fecioară - Ar fi bine ca în acest weekend să vorbești mai mult cu cei dragi, mai ales dacă în ultima perioadă te-a preocupat mai mult jobul. Lasă totul și ocupă-te de familie sâmbătă și duminică. Le vei face o bucurie lor, dar și un bine ție, având în vedere că cei dragi te vor încărca cu energie pozitivă.

Horoscop. Patru semne ale zodiacului se vor îmbogăți în luna decembrie. Vor cădea banii din cer pentru acești nativi

 

Balanță - Ți se va atrage atenția că greșești și că felul în care te comporți îi poate răni pe cei din jur. Vei avea o stare destul de ciudată în weekend și cu greu îți vor intra în voie apropiații.

Scorpion - Tensiuni în relația cu partenerul de viață în acest weekend. Unele probleme care nu au fost rezolvate la momentul potrivit vor reveni și vor complica lucrurile, scrie  kanald.ro.

Săgetător -  În acest weekend vei avea parte de sprijinul celor din familie pentru a rezolva anumite probleme. Nu te încăpățâna să pui tu lucrurile la punct, mai ales dacă știi exact că există cineva care îți poate oferi cea mai bună soluție. 

Horoscopul dragostei pentru 2022: Zodiile acestea vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

Capricorn - Îți pasă prea mult de părerea celor din jur, iar acest lucru îți poate aduce numai neplăceri. Nu mai apleca urechea la ceea ce spun alții, ci concentrează-te mai mult pe ceea ce știi tu că e bine.

Vărsător - Weekendul 11-12 decembrie va fi liniștit și  îl vei petrece într-o atmosferă foarte plăcută. Duminică poți primi vizita unei persoane dragi și pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp.

Pești - Weekend greu pentru tine, cu provocări. Vei avea senzația că tot ceea ce spui sau faci se întoarce împotriva ta și că cei din jur doar te critică. Nu este exclus să îți pierzi răbdarea de mai multe ori și să provoci certuri aprinse, în special cu cei din familie.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel