Horoscopul copilăriei: Ce erou sau răufăcător din desenele animate ți se potrivește în funcție de zodia ta? Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscopul copilăriei: Ce erou sau răufăcător din desenele animate ți se potrivește în funcție de zodia ta? Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscopul copilăriei: Ce erou sau răufăcător din desenele animate ți se potrivește în funcție de zodia ta? Previziuni complete / Foto: Unsplash

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, ți-am pregătit un horoscop tematic, care să ți amintească de zilele frumoase ale copilăriei. Verifică dacă semnul tău zodacal se potrivește cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje din desenele animate, sau poate cei mai îndrăgiți răufăcători.

Minunata lume a desenelor animate este una mare, cu aproape prea multe personaje pentru a le număra. Cu prințese, prinți, răufăcători, animale, zâne, magie și multe altele, există o MULȚIME de personaje de luat în considerare atunci când vine vorba de a le potrivi pe fiecare cu cele douăsprezece semne zodiacale!

 

Erou Berbec: Hercule

 

Hercule este o alegere evidentă pentru Berbec ca personaj eroic, poate pentru că este cel mai aventuros personaj din întregul panteon Disney (și, prin urmare, este perechea ta, pentru că totul trebuie să fie cel mai mare, cel mai bun, cel mai mult sau primul cu Berbecul).

Hercule se bucură de o provocare, cu siguranță, și este super-competitiv - așa ești tu la perfecție, în cea mai bună formă a ta, desigur. Te ocupi de tot ce ți se pune în față cu încredere absolută și optimism. Ești greu de pus la pământ. Poți depăși majoritatea obstacolelor și îți place să arăți bine, să faci sport, să fii admirat pentru fizicul și forța ta.

 

Berbec Răufăcător: Regina de Inimă

 

Berbec, este adevărat că ai un temperament aparte și ești un VULCAN atunci când te enervezi.

Privește-o pe Regina de Inimă cum își pierde calmul și cere ca ceilalți să-și piardă capul, dacă vrei să vezi ce trăim cu toții când ~ceața roșie~ coboară asupra ta. Guvernat de Marte (zeul războiului, nu mai puțin), nu ești niciodată departe de a te înfuria foarte tare, foarte repede, atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei tu sau când ești provocat pe nedrept.

Acestea fiind spuse, chiar și atunci când ești furios, ești totuși cam adorabil (la fel ca și regina, cu fața roșie și umflată).

 

Eroul Taur: Pumbaa

 

Niciun personaj Disney nu este la fel de Taur ca Pumbaa, doar uită-te la el! Taurii sunt cunoscuți pentru că sunt unul dintre cele mai leneșe semne zodiacale, pur și simplu pentru că se bucură de confortul de acasă și nu le place să se dea peste cap pentru a face ceva. Acest lucru înseamnă că Taurii tind să aibă un apetit sănătos, iar Pumbaa și-a dovedit cu prisosință valoarea în acest domeniu!

Pumbaa este, de asemenea, un personaj Disney remarcabil de devotat și incredibil de iubitor, lucru pe care îl arată prin prietenia sa cu Timon și prin grija sa pentru Simba de-a lungul tinereții și până la vârsta adultă. Chill, răbdător și de încredere, Pumbaa este un partener la fel de bun ca și un prieten.

 

Răufăcătorul Taur: Ursula

 

Yikes, nu vrei să te afli de partea greșită sau în calea unui Taur atunci când este supărat.

Foamea Ursulei de a-i doborî pe ceilalți, construind o capcană pentru fiecare victimă, parțial și cu viclenie de la ei înșiși (seducându-i să plătească un preț mare pentru ceva ce-și doresc), vorbește despre partea din tine care râvnește la darurile celorlalți. Poți să te simți răutăcios în legătură cu succesul dușmanilor tăi sau să vrei să-i sabotezi pe cei care crezi că nu-și merită răsplata.

Ursula este nemiloasă, ceea ce și tu poți fi atunci când ești serios enervat.

 

Erou Gemeni: Peter Pan

 

Este Peter Pan de fapt un erou? Unii ar putea spune că este un așa și așa dubios care îi atrage pe alții în răutăți, stârnește gelozii și dușmănii între prietenii săi și caută pericolul și intriga. Ei bine, așa ești și tu, Gemmy!

Nu ești nici bună, nici rea, ci ocupi zona gri dintre ele, guvernată de impulsurile și dorințele tale de moment, la fel ca Peter.

Totuși, când vine vorba de împingere, vei lupta pentru prietenii tăi și vei face tot ce poți pentru a-i face să zâmbească. Ești dispus să încalci regulile și să dansezi în ritmul tău, să trăiești și să lași să trăiești, nu-i așa? Peter Pan ar fi de acord.

 

Răufăcătorul Gemeni: Jack Skellington

 

Unii ar putea susține că Jack Skellington este de fapt un erou, ceea ce reprezintă perfect și exact dualitatea Gemenilor și capacitatea de a merge pe ambele părți ale căii.

Ești greu de identificat și dificil de mulțumit, la fel ca Jack. El obosește să fie Regele Halloweenului și caută o nouă provocare, la fel ca tine și lista ta de proiecte nesfârșită și mereu în schimbare. 

Jack este, de asemenea, un suflet singuratic, cu adevărat, și se simte izolat de ceilalți, chiar dacă îi cunoaște pe toți și este apreciat și admirat. Gemenii se pun și ei deoparte și își păstrează adevăratele sentimente și gânduri pentru ei înșiși.

 

Eroul Rac: Cenușăreasa

 

Cenușăreasa are o inimă de aur și ar face orice pentru ceilalți oameni, chiar și pentru cei (cum ar fi acele îngrozitoare surori vitrege ale ei) care nu merită.

Ești întotdeauna generoasă - poate chiar prea generoasă. Vezi binele în rău și vei continua să îi ajuți și să îi susții pe cei care crezi că au nevoie, mult peste ceea ce ar face alții.

Visezi, de asemenea, la romantism și la dragostea adevărată, iar trăirea vieții de prințesă ți s-ar potrivi de minune.

 

Răufăcătorul Rac: Tinkerbell

 

Oooo, într-o zi proastă, Racule, când cineva te-a iritat sau te-a făcut să te simți nesigur (ceea ce nu e chiar atât de greu, pentru că EȘTI un pic extra-sensibil) poți fi o adevărată Clopoțică! 

Cauți atenție? VERIFICAT. Posesivă față de cei pe care îi iubește? VERIFICAT. Dornică și capabilă să facă mici trucuri răutăcioase pentru a-și submina rivalii? VERIFICAT.

Acestea fiind spuse, totul vine dintr-un loc bun: nevoia de a fi iubită și dorința de a-ți vedea afecțiunea recunoscută. Rămâi la presărat praf de zâne și vei fi iubită și mai mult.

 

Erou Leu: Thomas O'Malley

 

O'Malley, pisica de pe alee... Am acea dorință de călătorie, trebuie să merg pe scenă... Da, asta ești tu, Leo.

Nu doar pentru că Thomas este o pisică, reflectând simbolul tău astrologic al leului, ci pentru că este un pungaș adorabil, un ticălos dornic de libertate și cu inima caldă - o pisică familistă deghizată în farmecul unui burlac peren.

Thomas umblă cu încredere și prestanță regală și toată lumea îl cunoaște. Plimbați-vă pe strada principală din localitatea dumneavoastră și observați câți oameni vă fac cu mâna și vă salută. Leo, ești un om înnăscut.

 

Răufăcător Leu : Cruella de Vil

 

Uneori, date fiind circumstanțele potrivite, poți părea o adevărată bucățică: pretențios, autoritar, impulsiv și egoist. Nimeni nu-și poate arunca greutatea în jur și poate băga frica în privitori ca un Leu exaltat.
Acum, asta într-o zi FOARTE proastă, desigur, dar scoți la iveală această atitudine interioară de tip Cruella atunci când nu ești în apele tale.

Oricare ar fi faptele ticăloase pe care Cruella le pune la cale, ea prioritizează, de asemenea, să arate bine (în blănurile, bijuteriile și mănușile ei, etc.), ceea ce te reprezintă perfect!

 

Erou Fecioară: Jiminy Cricket

 

Și lasă-ți întotdeauna conștiința să te ghideze! Ei bine, tu întotdeauna o faci, Fecioară, și din acest motiv Jiminy este alter ego-ul tău.

Jiminy suflă, pufnește și se plânge, dar nu încetează niciodată să încerce să-l ajute pe Pinocchio să rămână pe calea cea dreaptă, și dă dovadă de mult curaj și cavalerism în a-și sprijini prietenul și a-l salva de pericol și fărădelegi.

 

Răufăcătorul Fecioară: Regina Grimhilde

 

La naiba, e înfricoșătoare, regina cea rea din Albă ca Zăpada, iar atunci când ești serios supărat, la fel ești și tu. Totuși, nu într-un mod în care îți pierzi cumpătul, ci într-o furie rece, înghețată, care taie în bucăți pe oricine îți stă în față.

Regina Grimhilde este frumoasă și elegantă (ca și tine), dar nesigură și competitivă în ceea ce privește talentele ei (frumusețea ei, în acest caz). Când vanitatea ei personală este amenințată, devine criminală și răzbunătoare și se transformă într-o versiune vrăjitoare a ei însăși. Îți sună cunoscut?

 

Erou Balanță: Ariel

 

Deci, întotdeauna avea să fie una dintre Prințese, în mod natural, pentru că ești o romantică înnăscută și îți place să fii iubită și să fii ÎN iubire - aceasta este o forță motrice în viața ta.

Ariel este, de asemenea, super-curioasă și este propulsată să părăsească regatul ei acvatic pentru a căuta ceva ce simte că îi lipsește. Există un conflict intern în Ariel care o împinge să își lărgească orizonturile, iar acesta este un comportament clasic al Balanței. Ești o persoană inteligentă și intelectuală și ai nevoie de MAI MULT decât majoritatea. Ariel este o exploratoare, la fel și tu.

 

Răufăcătorul Balanță: Maleficent

 

Practic, toată ~bârfa~ lui Maleficent este că nu a fost invitată la o petrecere (un botez plictisitor, nu mai puțin) și asta o determină să pornească într-un dezmăț de distrugere și de ridicare a iadului cu ajutorul dragonilor care amenință un întreg regat.

O reacție exagerată? Nu și în cartea ta. Balanța socializatoare, iubitoare de oameni și în căutare de plăcere ar considera o rușine personală și o insultă faptul de a nu fi invitată la un eveniment. Simțiți durerea acestei femei.

 

Eroul Scorpion: Merida

 

Merida este un tomboy curajos și protector, iar acesta este probabil genul de copil care ai fost și tu! Tinerii Scorpion sunt neînfricați și adoră să exploreze și să meargă în aventuri. De asemenea, ești extrem de loial și protector față de cei pe care îi iubești, iar apărarea intereselor familiei și prietenilor îți poate consuma o mare parte din energie.

Încăpățânată, independentă și hotărâtă să își croiască propriul destin, Merida reflectă bine nevoia ta de a-ți controla viața și deciziile. Nu accepți cu plăcere să primești instrucțiuni și nici această prințesă modernă, cu părul de foc!

 

Răufăcătorul Scorpion: Hades

 

Hades este furios și viclean, ceea ce îl face dificil de manevrat - la fel ca tine într-o zi proastă.

Hades este numele roman al lui Pluto, care, în mitologia greacă, conducea lumea subterană, și este omonimul planetei tale guvernatoare (Pluto). La un nivel mai profund, legătura lui Hades cu planeta Pluto îl face să fie preocupat de temele vieții și morții, de începuturi și sfârșituri. Toți Scorpionii sunt atrași de moarte, dorind să înțeleagă ultima frontieră a existenței noastre. Dacă vom găsi vreodată o modalitate de a trage cu ochiul în spatele cortinei existențiale și de a vedea cealaltă parte, puteți fi siguri că va fi un Scorpion curios care o va face!

 

Erou Săgetător: Aladdin

 

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru firea lor liberă și pentru dragostea pentru călătorii, iar acest lucru nu ar putea fi mai adevărat pentru Aladin! Un "șobolan de stradă" care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții pe cont propriu. Numai un Săgetător ar fi atras de promisiunea unei aventuri și explorări grandioase pentru a-și pune viața în pericol și a intra în Peștera Minunilor pentru a recupera o lampă misterioasă!

Din moment ce Săgetătorii ca Aladin sunt atât de concentrați pe călătorii, este de mare ajutor faptul că reușește să găsească un covor magic care să îl transfere de colo-colo - și devine și mai util atunci când decide să îi arate Jasminei "o lume cu totul nouă". Dornici de distracție și optimiști, cei născuți sub semnul Săgetătorului rareori spun nu la ceva, pentru că promite experiențe noi, bune sau rele. Uneori nu pot să-și respecte întotdeauna promisiunile, dar fac tot ce pot și, cel puțin, îți garantează că te vei simți bine, indiferent de ce se întâmplă!

 

Săgetătorul Rău: Gaston

 

Gaston este o privire a eului tău din umbră căruia îi place să se laude, să se mândrească, să se laude cu ceilalți, să facă ce vrea (chiar și pe seama altora) și, în general, să se comporte ca un nemernic.

Gaston este omul cel mare din orașul său, iar ție îți place acel sentiment de a fi cunoscut, admirat și de a face loc în propria ta zonă. Din fericire, nu trebuie să te comporți ca el pentru a obține admirația și respectul celorlalți. Căldura și generozitatea ta naturală te împiedică să devii Gaston în toată regula, slavă Domnului!

 

Erou Capricorn: Belle

 

Belle nu e o leneșă - ea face toate cumpărăturile, treburile casnice, administrația, agitația și încă își mai face loc și pentru lectură și studii. Belle conduce casa cu hărnicie și, de asemenea, nutrește propriile ambiții de independență și de creștere intelectuală.

Îi respecți conștiinciozitatea și dorința de a evada din orașul provincial în care s-a născut. Aveți propriile planuri. Deși, familia este întotdeauna pe primul loc și, la fel ca Belle, atunci când apare o problemă, ești primul care vine să ajute.

 

Răufăcătorul Capricorn: Scar

 

Bălăcăreala nu este o activitate în care te complaci, pentru că, cu toată aparența ta exterioară stoică, ești de fapt super-sensibil. Orice jigniri sunt luate la inimă, unde se înrăutățesc și cresc.

Scar este jignit. Scar este însetat de putere, dar întotdeauna este trecut cu vederea în favoarea fraierului său născut pentru a conduce. De-a lungul anilor, această gelozie s-a transformat în ceva otrăvitor.

Capricorn, în tine există un pui de Scar care are nevoie de afirmare și de încurajare că își poate croi propriile ambiții și destin, în loc să râvnească la cele ale altora.

 

Erou Vărsător: Mulan

 

Mulan a avut multe pe cap și a mers poate mai departe decât orice alt erou Disney: a salvat o întreagă națiune, mai degrabă decât familia, prietenul, iubitul sau ea însăși.

Curajul și sacrificiul de sine al lui Mulan reflectă cu ușurință propriile tale standarde morale înalte și capacitatea de a-i pune pe ceilalți înaintea ta. Vrei ca lumea să fie un loc mai bun și ești pregătit să conduci și să fii exact schimbările pe care dorești să le vezi.

 

Vărsătorul Răufăcător: Shere Khan

 

Un sociopat calculat, hipnotic și articulat al unui răufăcător Disney - perfect potrivit pentru trăsăturile de umbră ale Vărsătorului. 

Unii oameni cred că uneori te comporți ca și cum nu ai avea o inimă, și este adevărat că folosești mai mult logica decât sentimentele pentru a-ți croi drum prin viață.

Nu ești predispus la izbucniri, furie sau accese de furie, iar dușmanii tăi te-ar cunoaște ca pe un dușman calm, liniștit și mortal. Nu ești mișcat nici de emoțiile celorlalți, mai degrabă îi dai pe oameni la o parte. Shere Khan este idolul tău ticălos.

 

Erou Pești: Pocahontas

 

Pocahontas a fost poate cea mai ~zen~ din panteonul Disney. Un personaj înțelept, pașnic și altruist, care era în ton cu planeta, profund spiritual și romantic - toate calități pe care le posedă Peștii.

Pentru Pocahontas, dragostea și părtășia sunt mai presus de politică și câștigul personal. Ea este un far de speranță și de progres pentru pace și înțelegere între oameni, iar acest lucru reflectă propriul tău optimism și credința în ce e mai bun la ceilalți.

 

Răufăcătorul Peștilor: Madame Medusa

 

Pești, ești atât de drăguț și amabil încât este foarte greu să găsești un arhetip de răufăcător pentru tine, dar Madame Medusa este o criminală nefericită, așa că ea este poate cel mai apropiat lucru pe care îl putem obține.

Abordarea ei împrăștiată și haotică rareori produce prea mult succes, ceea ce este poate un indiciu pentru tine că nu ești în mod natural suficient de nemilos sau organizat pentru a avea succes în a fi rău. 

Faptul că își folosește cei doi crocodili pe care îi are ca animal de companie ca dispozitiv de schi nautic reflectă, de asemenea, propria ta natură excentrică și amuzantă. Este DOAR ceva ce ai face și tu (dacă ai avea doi crocodili prietenoși, adică).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel