Horoscop zilnic 28 iunie 2022. Leu, vei fi copleșit și vei fi ca un adevărat ciclon. Săgetător, o relație se va rupe. Previziuni complete

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop zilnic 28 iunie 2022. Leu, vei fi copleșit și vei fi ca un adevărat ciclon. Săgetător, o relație se va rupe. Previziuni complete
Horoscop zilnic 28 iunie 2022. Leu, vei fi copleșit și vei fi ca un adevărat ciclon. Săgetător, o relație se va rupe. Previziuni complete

Citește horoscopul pentru marți, 28 iunie 2022 și află ce ți-au pregătit astrele în relațiile tale romantice, la muncă și în viața de zi cu zi. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Horoscop 28 iunie - Berbec

Te așteaptă o zi de luptă și activitate, atât fizică, cât și intelectuală. O zi încărcată, dar în care lucrurile îți vor merge bine și inițiativele tale vor avea succes. Poate că nu există o mare lovitură de noroc, deși până la urmă vei reuși ca, într-un fel sau altul, totul să iasă așa cum îți dorești sau să se apropie foarte mult de asta.

Horoscop 28 iunie - Taur

Trebuie să fii atent pentru că marți vei acționa mai mult cu impulsuri și emoții decât cu capul, iar cel mai rău nu este asta, dar te vei supăra, ceea ce îți poate cauza multe probleme în treburile tale de muncă. Vei ajunge la unele neînțelegeri sau conflicte pe care puteai să le eviți.

Horoscop 28 iunie - Gemeni

O zi de mare bucurie te așteaptă pentru că ești pe cale să obții un mare succes profesional, economic sau social. Vei vedea rodul eforturilor tale și, o dată cu el, îți vei da seama că ai avut dreptate pe drumul pe care te-ai hotărât să îl urmezi chiar dacă nu toată lumea a fost de acord.

Horoscop 28 iunie - Rac

Visatul este prețios atunci când acele vise pot deveni realitate sau când îți permite să vezi toată bogăția de valori și posibilități pe care le ai în tine. Vei obține într-o zi succesul și recunoașterea pe care le meriți. Nu lăsa nimic să-ți întunece sufletul.

Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

Horoscop 28 iunie - Leu

Marți vei fi copleșit și vei fi ca un adevărat ciclon. Norocul este de partea ta și așa simți că nicio dificultate nu va putea să te sperie sau să te abată din calea ta. Dar uneori nu-ți dai seama că, fără să vrei, poți să rănești pe alții sau să-i ignori pe cei din jurul tău care te iubesc sau te admiră.

Horoscop 28 iunie - Fecioară

Prudența și bunul simț te caracterizează mai presus de orice, dar în unele ocazii este convenabil să iei inițiativa, chiar dacă asta presupune să ai un anumit risc și să renunți la toate precauțiile. Marți ar putea fi acea zi pentru că uneori trebuie să asculți și inima.

 

Horoscop zilnic 28 iunie

 

Horoscop 28 iunie - Balanță

Influența Lunii te va face să te simți puțin mai indecis sau mai instabil marți, chiar luând unele inițiative mai mult cu impulsuri emoționale decât cu mintea. Nu va fi o zi proastă, dar este posibil să nu vă simțiți prea confortabil sau să nu dominați circumstanțele așa cum faceți de obicei.

Horoscop 28 iunie - Scorpion

Este convenabil ca marți să te gândești sau să reflectezi asupra lucrurilor înainte de a le face pentru că stelele formează configurații dificile și ai putea scoate în evidență latura ta cea mai distructivă sau autodistructivă. În plus, ai niște dușmani ascunși care te invidiază și ți-ar putea juca feste, deși toate acestea se vor calma în curând. 

Horoscop 28 iunie - Săgetător

Ceva s-ar putea rupe marți sau s-ar putea sfârși. Poate o relație, un loc de muncă, o iluzie sau poate o prietenie. Se pare că te confrunți cu o zi proastă, dar în realitate norocul tău stă aici pentru că te afli într-un moment în care trebuie să te îndepărtezi de tot ce nu-ți mai servește și să începi o viață reînnoită și mult mai fericită.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Horoscop 28 iunie - Capricorn

Chiar dacă munca sau finanțele merg bine, în ciuda tuturor acestor lucruri, te confrunți cu o zi de singurătate sau chiar de tristețe. Ceva nu funcționează bine în viața ta sentimentală sau în familie, ceva pe care nu-l poți repara în ciuda capacității tale enorme de efort și sacrificiu, iar marți o să-ți dai seama.

Horoscop 28 iunie - Vărsător

De ceva vreme te lupți, cu mai multă credință și intensitate ca niciodată, pentru a-ți realiza visele. Nu poți suporta să trăiești o viață departe de dorințele tale cele mai interioare, indiferent cât de norocos ai fi. Și asta te duce adesea să iei decizii sau să urmezi căi pe care cei din jur nu le înțeleg deloc.

Horoscop 28 iunie - Pești

Trebuie să reflectezi asupra drumului pe care îl urmezi sau pentru ce lupți, pentru că de multe ori cel mai mare dușman care te amenință ești tocmai tu însuți. În plus, tot în multe cazuri, persoana în care ai cea mai mare încredere este de obicei cea care te trădează în cele din urmă. Trebuie sa fi atent!

Horoscop. Misiunea ta, în funcție de zodie. Berbec s-a născut pentru a ieși în evidență, iar Leu pentru a fi lider. Scopul pe lume al fiecărui nativ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel