Horoscop, vineri, 29 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Viața Peștilor este foarte agitată azi datorită prietenilor
Viața Peștilor este foarte agitată azi datorită prietenilor

Horoscop. Săgetătorii se asigură încă de la primele ore ale dimineții că nu vor primi sarcini în plus astfel încât să plece primul de la serviciu.

Berbec

Îți lipsește pragmatismul atunci când iei decizii pe plan financiar. Optimismul este foarte bun atunci când este practicat cu măsură, și nu în mod exagerat.

Taur

În continuare, viața ta se învârte în jurul existenței cotidiene a partenerului de viață. Te roagă să te implici în anumite proiecte ale lui, însă îți este silă.

Gemeni

Ești foarte ușor de păcălit de colegii de serviciu, nu trebuie să îi crezi pur și simplu. Verifică toate informațiile pe care le primești înainte de a lua decizii.

Rac

Cei din jurul tău sunt foarte duri cu tine și consideri că fac o nedreptate. Cel mai bine ar fi să zici ca ei și să faci ca tine. Partenerul va fi mai absent.

Leu

Ești dispus să faci mai multe sacrificii pentru a obține mai multe avantaje în zona profesională. Colaboratorii tăi vor observa schimbarea de atitudine și te vor aprecia.

Fecioară

Începi să înțelegi mai bine dorințele partenerului, dar încă nu ești pregătit să și recunoști asta. Vei fi foarte eficient pe toate planurile.

Balanță

Trigonul lui Venus cu Uranus îți oferă bucurie, vitalitate și chef de schimbare. Toți ceilalți se vor simți foarte bine în preajma ta.

Scorpion

Ești urmărit de mai multe regrete, de amintiri neplăcute din viața personală. Nu te lăsa cuprins de ele, contează doar ce se întâmplă astăzi.

Săgetător

Te asiguri încă de la primele ore ale dimineții că nu vei primi sarcini în plus astfel încât să pleci primul de la serviciu. O persoană apropiată îți va cere bani.

Capricorn

Vrei să devii mai vizibil și cauți metode care mai de care mai creative. Te va ajuta foarte mult și vestimentația, așa că fii atent la acest aspect.

Vărsător

La serviciu ai parte de una rece, una caldă. Nici tu nu mai știi ce mai vor șefii de la tine. Nu este cazul să iei o decizie acum, există riscul unei erori.

Pești

Viața ta este foarte agitată azi datorită prietenilor. Te implică în tot felul de inițiative care îți bucură sufletul, dar care îți și consumă multe resurse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel