Horoscop, vineri, 18 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
Dacă ai examene sau cursuri, Peștii vor fi foarte bine aspectați
Dacă ai examene sau cursuri, Peștii vor fi foarte bine aspectați

Horoscop. Astăzi, Fecioarele  trebuie să le pese doar de proiectele lor, nu și de ale colegilor. Pentru Balanțe, sextilul dintre Venus și Pluto îi sprijină să construiască relații intense cu oamenii din jurul lor.

Berbec

Careul Lunii cu Jupiter și Neptun îți va crea stări de anxietate. Cu greu vei stăpâni agitația interioară, fapt ce va sabota multe dintre inițiativele tale.

Taur

Folosește această zi să îți rezolvi conflictele mai vechi. Vestea bună este că și celelalte părți implicate vor fi mai dornice să ajungeți la o înțelegere.

Gemeni

Astăzi vei găsi mai multe variante pentru absolut orice. Vei fi o enciclopedie pentru ceilalți și vei primi destule laude în acest sens.

Rac

Vei fi nevoit să ai grijă de persoanele dragi care sunt bolnave sau care au necazuri în familie. Deci vei rămâne cu puțin timp la dispoziție.

Leu

Familia nu este de acord cu prietenii tăi, ba chiar îți va recomanda să nu mai întreții anumite legături. Tu le vei spune că ai alte priorități acum.

Fecioară

Astăzi trebuie să îți pese doar de proiectele tale, nu și de ale colegilor. Încearcă să îi eviți atunci când doresc să îți solicite ajutorul.

Balanță

Sextilul dintre Venus și Pluto te sprijină să construiești relații intense cu oamenii din jurul tău. Îți vei da seama foarte ușor dacă o persoană merită să rămână lângă tine.

Scorpion

Suspiciunile referitoare la persoana iubită nu sunt deloc justificate, din contră, sunt produsul unor angoase de-ale tale. Gândește de două ori înainte de a spune ceva.

Săgetător

Partenerul de viață vrea mai multă atenție și nu doar de la tine. Și dacă nu o va primi, vei fi cel care va avea de suferit din această cauză. La serviciu, lucrurile merg bine.

Capricorn

Parcă toată lumea vrea să te enerveze pe tine. Toți se mișcă încet, nu acționează la timp, par să nu priceapă nimic. Pune-ți la muncă răbdarea binecunoscută.

Vărsător

Ți se schimbă obiectivele de la locul de muncă. Nu dispera pentru că nu este nimic grav. Nu îți neglija rudele în momentele grele.

Pești

Dacă ai examene sau cursuri, vei fi foarte bine aspectat. De asemenea, discuțiile cu persoanele mai în vârstă vor fi pline de revelații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel