Horoscop, vineri 15 noiembrie 2019

Daniela simulescu |
Data publicării:
Fecioarele se grăbesc să creadă  orice bârfă despre oamenii din proximitatea lor
Fecioarele se grăbesc să creadă orice bârfă despre oamenii din proximitatea lor

Horoscop. Persoanele dragi Săgetătorilor le reproșează că nu comunică suficient și că le tratează cu dispreț din când în când.

Berbec

Orice indiscreție legată de situația ta financiară îți va crea probleme. De aceea, ar fi bine ca astăzi să te gândești de două ori înainte de a vorbi.

Taur

Ești obligat să participi la un eveniment în familie exact atunci când tu ai foarte multă treabă. Din păcate, nu poți face schimb de tură ca la serviciu.

Gemeni

Colegii apelează la creativitatea ta pentru a îmbunătăți un proiect, dar tu ești foarte ocupat și va trebui să amâni alte sarcini pentru a-i ajuta.

Rac

Vei avea senzația că nu îți ajunge deloc timpul și vei încerca să sari peste multe etape. Această strategie nu este una câștigătoare, din contră.

Leu

Partenerul îți cere să găsești un echilibru între timpul petrecut cu prietenii și cel petrecut doar cu el. Simte că nu are destulă atenție din partea ta și nu i se pare corect.

Fecioară

Te grăbești să crezi orice bârfă despre oamenii din proximitatea ta. În scurt timp îți vei da seama cât de mult ai greșit în a judeca pe cineva fără dovezi.

Balanță

Simți că nu mai ai aceeași stimă de sine ridicată și vei căuta diverse căi pentru a o obține. Nu exagera totuși cu flirtul pentru că Mercur retrograd îți poate încurca planurile.

Scorpion

Apar persoane din trecutul tău, unele în care nu ai mare încredere sau care ți-au făcut foarte mult rău. Vei dori să fii indiferent față de ele, însă nu vei reuși cu adevărat.

Săgetător

Persoanele dragi îți reproșează că nu comunici suficient și că le tratezi cu dispreț din când în când. Vei pierde mult timp pentru a le demonstra exact contrariul.

Capricorn

Tendința ta de a te izola îți va dăuna grav la locul de muncă. În plus, vei fi acuzat pe nedrept de anumiți colegi și ai nevoie să te aperi și să arăți că nu este adevărat ce susțin ei.

Vărsător

Dacă ești arogant cu lumea din jur, vei avea parte doar de neplăceri. Nu este cazul să te victimizezi degeaba. Este nevoie să îți analizezi comportamentul.

Pești

Evită să te implici în necazurile altora, nu poți fi salvatorul tuturor. Este posibil să fii ușor păcălit, deci analizează puțin timp orice solicitare de ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel