Horoscop, vineri, 1 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Prietenii sunt de mare ajutor astăzi pentru nativii din Vărsător
Prietenii sunt de mare ajutor astăzi pentru nativii din Vărsător

Horoscop. Un proiect de la locul de muncă al Gemenilor nu a fost rezolvat așa cum trebuie în trecut, iar acum trebuie reluat aproape de la zero.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se apropie ușor de un careu cu Pluto. Acest aspect induce multă tensiune, nervozitate și frustrare. Încearcă să nu te descarci prea mult pe ceilalți.

Taur

Partenerul prinde curaj să facă ceva important și asta te va însufleți și pe tine. Vei dori să schimbi ceva în viața ta profesională, să ceri mai multă independență.

Gemeni

Un proiect de la locul de muncă nu a fost rezolvat așa cum trebuie în trecut, iar acum trebuie reluat aproape de la zero. Deci va trebui să depui mult efort și să petreci mai mult timp alături de colegi.

Rac

Ai parte de multe amânări și anulări, dar vestea bună este că, în sfârșit, te poți ocupa de chestiunile personale. Copiii au nevoie mare de atenția ta.

Leu

Partenerul își arată afecțiunea prin mici gesturi care te bucură. Ai vrea mai mult, dar îți dai seama că și el trece prin momente provocatoare.

Fecioară

Insiști prea mult asupra unui lucru, iar ceilalți vor considera că ești mai critic și pretențios ca altădată. Deși vor încerca să te înduplece, nu vor reuși.

Balanță

Dacă îți stă ceva pe inimă de mai mult timp, nu mai amâna momentul în care să comunici ce simți și ce îți dorești. Până la urmă, ce poți pierde cu adevărat? Nu te lăsa învins de frică.

Scorpion

Este momentul să începi să pui în practică toate ideile pe care ți le-au lăudat colegii și superiorii. Încrederea lor îți dă energia necesară să mergi mai departe și să testezi.

Săgetător

Venus îți va activa capacitatea de a atrage foloase din partea celorlalți, dar și atenția persoanelor de sex opus. Vei străluci oriunde vei merge.

Capricorn

Te cuprinde o stare de melancolie. Liniștea interioară de astăzi te va ajuta să analizezi detașat situațiile stresante din jurul tău. Ceilalți vor aprecia enorm capacitatea ta de a-i calma.

Vărsător

Prietenii sunt de mare ajutor astăzi. Nu va fi nevoie să le spui tu prin ce greutăți treci, te vor contacta ei. Grija și suportul lor te ajută să mergi mai departe.

Pești

Ți se oferă o oportunitate în carieră. Nu sta mult pe gânduri, accept-o și implică-te cu multă pasiune. La început, Mercur retrograd îți va da bătăi pe cap, dar rezultatele vor fi apreciate cu siguranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel