Horoscop. Topul celor mai rele soacre din zodiac. Feriți-vă de Balanțe, care sunt greu de mulțumit

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Topul celor mai rele soacre din zodiac. Feriți-vă de Balanțe, care sunt greu de mulțumit
Horoscop. Topul celor mai rele soacre din zodiac. Feriți-vă de Balanțe, care sunt greu de mulțumit

Soacră îți poate face viață un calvar sau poate deveni a oua mamă. Una dintre cele mai cunoscute metode de a determina ce fel de soacră îți dorești este cu ajutorul zodiei. Astrele influențează instinctul matern și de apărare mai mult decât este cazul. Să vedem în continuare care sunt cele mai rele soacre ale zodiacului.

Cu toții ne dorim să avem o soacră, care este gata să ne  sprijine și să ne întâmpine cu brațele deschise în viața ei. Cu toate acestea, deseori, soacra este cu adevărat o poamă acră. Dacă vă găsiți soacra în acest clasament, nu putem decât să vă trimitem o îmbrățișare virtuală pentru a vă mângâia. De cele mai multe ori, soacrele sunt o parte importantă a vieții și a relației voastre. Să descoperim, așadar, cum este soacra ta prin prisma horoscopului.  

 

Horoscop. Trei semne ale zodiacului, răsfățate de soartă până la sfârșitul anului 

 

Rac: locul cinci 

Deși Racii sunt, în general, oameni iubitori și amabili, soacrele, născute sub acest semn, pot fi cu adevărat enervante. Probabil își își iubesc foarte mult copilul și devin posesive și geloase atunci când se simt amenințate. În orice caz, femeile Rac sunt cu adevărat soacre pisăloage.

Horoscop. Topul celor mai certărețe semne ale zodiacului. Nativii Rac, experții dezbaterilor și a discuțiilor aprinse

 

Vărsător: locul patru 

Pe locul patru în clasamentul de azi le regăsim pe soacrele născute sub semnul Vărsătorului. Nu este vorba despre o persoană rea și acră, dar cu siguranță soacrele născute sub semnul Vărsătorului sunt obositoare. În primul rând, ele au tendința lor de a controla totul. De îndată ce intrați în casa unei Vărsătoare, totul va fi perfect pregătit. De asemenea, soacra Vărsător are mereu o idee despre cum trebuie să vă petreceți seara. Cu toate că Vărsătorul va face totul pentru ca voi să vă simțiți bine, rezultatul este opus: vă veți simți controlat. Chiar dacă o soacră Vărsător vă tratează cu familiaritate, în casa ei vă veți mereu oaspete.

 

Horoscop. Nativii din aceste semne ale zodiacului au toate șansele să devină milionari

 

Leu: locul trei

Agresivă și extrem de protectoare. Așa arată o soacră Leu. Nativii Leu văd fiecare noutate ca pe o amenințare reală pentru viața sa.  Și dacă vorbim despre partenerul/a copilul tău, devine și mai dificilă. O soacră Leu mereu va crede că nu ești bun/ă pentru copilul ei. Deci, depinde de tine să o convingi că ești „cel-cea potrivit/ă. De îndată ce îi veți câștiga încrederea, soacra Leu va deveni prietena ta.  Trebuie doar să treci prin prima perioadă de ... provocare!

Horoscop. Luna august aduce schimbări radicale în viața tuturor semnelor zodiacului

 

Berbec: locul doi

Cei născuți sub zodia Berbec sunt adevărați bârfitori!  Berbecul  este unul dintre acele semne care nu te ajută. Analizează tot ce faci, apoi te bârfește cu cei din jurul lor. Soacrele Berbec cred că le știu pe toate mai bine decât ceilalți. Soacrei Berbec nu-i plac oamenii care stabilesc o relație profundă cu copilul ei. Pregătește-te să  lupți ” împotriva Berbecului: sunt personalități foarte puternice, cu care este ușor să inri într-un conflict. Astrele te avertizează să nu o forțezi să-ți fie prietenă, scrie instanews.it.

 

Horoscop. Aceste semne ale zodiacului se vor îmbogăți în luna august. Banii vor veni de unde nu vă așteptați

 

Balanță: primul loc în clasamentul celor mai rele soacre

În fruntea clasamentului nostru de astăzi se află soacrele Balanță. Nativii acestui semn sunt greu și difcil de mulțumit. Mai mult,  aproape niciodată nu spun adevărul. De fapt, Balanța nu-i va spune niciodată copilului său ce părere are cu adevărat despre partener/ă. Va minți mereu și va fi faslă cu partenera/partenerul copilului ei.  O soacră Balanță poate fi o provocare considerabilă. Astfele vă asigură că nu îți va fi ușor.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel