Horoscop. Nativii din aceste semne ale zodiacului au toate șansele să devină milionari

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cel mai tânăr miliardar din lume este italian. Forbes: Băiatul deține o avere de 3,5 miliarde de dolari
Cel mai tânăr miliardar din lume este italian. Forbes: Băiatul deține o avere de 3,5 miliarde de dolari

Parapsihologul rus Oksana Lukina a dezvăluit cele patru semne zodiacale, nativii cărora au toate șansele să devină milionari. Printre reprezentanții semnelor zodiacale care se pot îmbogăți se numără Capricornii, Fecioara, Balanța și Vărsătorul. Bogăția le ajunge în mâini indiferent de circumstanțe.

Potrivit parapsihologului rus Oksana Lukina, situația financiară nu depinde întotdeauna de efortul depus. Adesea sunt situații când o persoană muncește non stop, dar totuși nu atinge o bunăstare financiară. Acest lucru se datorează astrelor sau, mai bine zis, semnului zodiacului, pe care nativul nu și-l alege.

Horoscop. Luna august aduce schimbări radicale în viața tuturor semnelor zodiacului

Oamenii născuți sub semnul Capricornului cunosc bine valoarea banilor. De regulă, nativii Capricorn nu pot trăi confortabil fără un venit decent. La aceasta se adaugă munca grea specială a Capricornilor. Drept urmare, banii le vor ajunge singuri în mână.  Cu cât cheltuiesc mai mulți, cu atât Capricorni devin mai bogați.

Horoscop. Feriți-vă de aceste semne zodiacale. Sunt cele mai periculoase

Se crede că majoritatea milionarilor se nasc sub semnul Fecioarei. Astfel de oameni economisesc eficient bani și îi canalizează în cel mai profitabil domeniu. În plus, Fecioarele își asumă mai multe sarcini simultan și fac față cu succes tuturor.

Horoscop. Luna august aduce ghinioane și necazuri pentru cinci semne ale zodiacului 

Balanțele au o anumită plăcere pentru jocurile de noroc. Aceasta nu înseamnă că riscă să rămână săraci. Astrele îi recompenesează pe nativii Balanța mereu, fără ca aceștia să depună efort. Destul de des, reprezentanții acestui semn zodiacal câștigă la loto. De asemenea, pot câștiga cu ușurință un apartament sau pot câștiga primul milion.

Horoscop. Aceste semne ale zodiacului se vor îmbogăți în luna august. Banii vor veni de unde nu vă așteptați

Vărsătorii sunt incredibil de creativi, ideile lor aduc adesea profituri cosmice. Banii le vin în mâini, permițându-le să fie creativi. Este adevărat, reprezentanții acestui semn zodiacal nu știu întotdeauna cum să folosească corect bogăția acumulată. Ei cheltuiesc banii deseori pe plăceri, uitând complet de ziua de mâine, relatează portalul Teleprogramma.pro.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel